Su kesintisi saatler sürebilir

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Bodrum'un bazı mahallelerinde 2 gün boyunca su kesintisi yaşanabileceği belirtti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Geyik Barajı'ndan Bodrum'a gelen DSİ su ana isale hattının 3 ayrı noktasında arıza meydana geldiği bildirilerek, 15 mahallede 30 saati aşan su kesinti beklendiği bildirildi.Yapılan açıklamada, Geyik Barajı'ndan gelen Ana İsale hattında oluşan arıza nedeniyle, DSİ ekiplerinin MUSKİ ekipleri desteği ile onarım çalışmalarına başladığı ifade edilerek şöyle denildi;
“Devlet Su İşleri (DSİ) sorumluluğunda olan ve Bodrum Yarımadası ile Yeniköy Kemerköy Termik Santraline ham su sağlayan ana isale hattının 3 ayrı noktasında arıza meydana gelmiştir. Bu nedenle Geyik Barajı’ndan ham su temini sağlanamamaktadır. Arızaların tamiratına termik santral ve DSİ ekipleri tarafından başlanırken, MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından işin hızlanması için destek verilmektedir. DSİ tarafından yapılan tamirat sırasında Konacık, Çırkan, Müskebi, Yahşi, Gürece, Turgutreis, Akçaalan, Gümüşlük, Peksimet, Koyunbaba, Yalıkavak, Geriş, Gündoğan, Gölköy ve Karabağ mahallelerinde 30 saati aşan su kesintisi beklenmektedir.”
 

  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN