Şükür yemeğine yoğun katılım oldu

Seydikemer'e bağlı Hacıosmanlar Mahallesi Muhtarlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Birlik Beraberlik ve Şükür Yemeği programına yoğun bir katılım oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Hacıosmanlar Mahallesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleşen Birlik Beraberlik ve Şükür Yemeği etkinliğine Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, milletvekili adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Duaların edilip, Kuran-ı Kerim’in okunduğu yemeğin vatandaşların katkılarıyla hazırlandığı kaydedildi.
Hacosmanlar Mahallesi Muhtarı Zafer Arıcan yaptığı açıklamada, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Birlik Beraberlik ve Şükür Yemeği etkinliğine yoğun bir katılım oldu. Mahalle halkımız ile hazırlıklara günler öncesinden başlamıştık. Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz program için vatandaşlarımız büyük emek harcadı. Birlik ve beraberlik adına bu tür organizasyonlar zaten geleneğimizde mevcut. Hedefimiz bu yemeği devam ettirmek. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN