Suskunlar Lise'den Muğlaspor'a Ziyaret

Muğlaspor'da geçtiğimiz ay sonunda yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Menaf Kıyanç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri başladı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulunun ilk ziyaretçileri Suskunlar Lise taraftar grubu temsilcileri oldu. Sohbet ortamında geçen ziyarette, Suskunlar Lise grubu üyeleri ve yöneticiler fikir alışverişinde bulundu. 

Kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyarette Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Başkan Vekili Muhammet Ali Bahçeyaka, Mali Komite Başkanı Semih Soykan ve Sosyal Komite üyeleri Kurtuluş Aktaş ile Aykut Asar yer aldı. 

Taraftar grubu adına söz alan Emirhan Kibrisli, yeni göreve gelen Başkan Kıyanç ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dilekleriyle sözlerine başladı. Yönetim kurulunun ileriye dönük çalışmalar yaptıklarının bilincinde olduklarını belirten Kibrisli, ''Muğlaspor'u önümüzdeki zaman dilimi içinde daha iyi yerlere taşıyabilmek adına hedefleriniz var. Aranızda oluşturduğunuz uyumu da taraftarlar olarak görüyoruz. İnşallah, taraftarlar olarak en büyük beklentilerimizden birisi camiamızın tarihindeki başarıları tekrar yaşayabilmek. Bunun için bizde tribünde sizlere bu coşkuyu vererek, inşallah tekrar o günleri göreceğimize inanıyoruz. Yeni sezonun kulübümüz adına hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kıyanç ise ''Taraftarlarımız bizleri başarıya ulaştıracak en önemli güçtür. Biz görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Taraftarlarımız futbolcularımız için en önemli motivasyon kaynağı. Taraftarlarımızın desteğini yanımızda gördüğümüz zaman çok daha güçlü olacağız. Gerçekleştirdiğiniz ziyaret için hepinize teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Suskunlar Lise taraftar grubu üyeleri gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında Başkan Menaf Kıyanç'a çiçek verdi. Başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, yönetim kuruluna yeni yaptırdıkları atkılardan hediye etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN