TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, KARŞILAŞMAYI DEĞERLENDİRDİ

Fethiyespor ligin 22. haftasında İskenderunspor ile seyircisi önünde karşılaştı. Zor mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, iç sahada alınan 1 puan sonrası açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde İskenderunspor ile 0-0 berabere kaldı. Çeşitli ataklara rağmen sahadan 1 puan alınmasının ardından, Teknik Direktör Erhan Altın açıklamalarda bulundu.
“DAHA İYİ TOP OYNAYACAĞIZ”
Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Erhan Altın, “Arkadaşlarımıza ne yapmaları gerektiğini, rakibin hem güçlü hem güçsüz yönlerini, konsantrasyon eksiğinin heyecan ve baskıdan kaynaklandığını düşünüyoruz. Ama şöyle baktığında kondisyon verdik mi vermedik. Biz de girdik mi, biz de giremedik. İkinci devre yaptığımız hamlelerle birlikte takım daha derli toplu oynamaya başladı. Kaçırdığımız çok net bir pozisyon vardı. Onunla adımıza 3 puan yazdırabilirdik. Ama ikinci devredeki toparlanmamız üzerine olan istek ve arzumuz, galibiyeti kovalamamız, çocukların sahaya uğuru yansıtmaları benim hoşuma gidiyor. Yeni transferlerimiz var, onların da birkaç hafta adaptasyon süreci var. Yeni transferlerle birlikte önümüzdeki 1-2 maçı kayıpsız atlattığımız sürece yeni arkadaşlarımız da adaptasyonlarını tam sağlayacaklar. İnanıyorum ki daha iyi yerlere geleceğiz, daha iyi top oynayacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN