TEZCAN, 'DİLEĞİMİZ YARALARIN ACİLEN SARILMASI'

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, Kahramanmaraş depremi sonrasında, Ortaca ilçe teşkilatı olarak vatandaşlarla birlikte yardımda bulunduklarını ve deprem nedeniyle Ortaca'ya taşınan depremzedelerle dayanışma içinde olduklarını vurguladı

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Çalışmaları hakkında bilgi veren Tezcan, şunları söyledi: 

“6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen 7,7 ve 7,6’lık deprem hepimizi büyük üzüntüye boğdu. 

Depremin hemen ardından bölgedeki vatandaşlarımızın gıda başta olmak üzere hijyen, giyecek ve battaniye gibi malzemelere acil desteğe ihtiyacı olacağı bilinciyle parti merkezimizde gönüllü ekipler oluşturarak kendi bütçemizden, vatandaşlarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarından yardımlar toplayarak Muğla Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla bölgeye ulaşmasını sağladık. Çalışmalarımıza destek veren duyarlı Ortacalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Bilindiği üzere deprem bölgesindeki yıkım çok büyük ve dolayısıyla depremden kurtulan vatandaşlarımız barınma sorunundan dolayı yaşadıkları bölgelerden ayrılmak zorunda kaldılar. Muğla’mızın yanı sıra ilçemize de gelen depremzedeler oldukça yoğunlukta olduğu görülmektedir.

“Yaraları birlikte sarıyoruz” sloganımızla bölgeye yaptığımız yardımların yanı sıra, mahalle muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız işbirlikleriyle ilçemizdeki depremzede vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyor, sıkıntılarına ortak oluyoruz. Gönüllülerimizden temin ettiğimiz gıda, giyecek, battaniye, ısıtıcı, hijyen malzemeleri ve ev eşyalarını depremzede vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Depremzede vatandaşlarımız parti merkezimize gün içerisinde uğrayarak vatandaşlarımızdan gelen gıda, giysi ve ayakkabı gibi ihtiyaç malzemelerini alabilirler.

Hatay’dan, ilçemize gelen depremzede Çelik ailesinin dünyaya gelen Alparslan bebeği ziyaret ettik. Aileye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Alparslan bebek yaşadığımız büyük acıda bir nebze de olsa yüzlerimizi güldürdü. Ziyaret ettiğimiz depremzedelerin istek, talep ve sorunlarını dinleyip yardımcı oluyoruz. Dileğimiz yaraların acilen sarılması, bölgenin yeniden ayağa kaldırılmasıdır. 

Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN