TGA'ya Fethiye ve Seydikemer'in tanıtımı için talepler iletildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, beraberindeki Muğla heyeti ile birlikte Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) İstanbul'daki merkezini ziyaret ederek Fethiye ve Seydikemer'in tanıtımı için taleplerini iletti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İstanbul Şişli’deki TGA Genel Merkezi’nde 5 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Çıralı ile birlikte Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, Bodrum, Marmaris ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Muğla otelciler birliklerinden temsilciler katıldı. 
Toplantıda TGA yetkilileri tarafından bölgenin tanıtımı için gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin sunum yapıldı. Başkan Çıralı, Fethiye ve Seydikemer’in turizmi ve tanıtımına ağırlık verilmesi gerektiğini belirterek taleplerini bir dosya halinde TGA yönetimine sundu. Başkan Çıralı’nın talepleri arasında Likya Yolu’nun öne çıkarılması, Fethiye'nin Çin pazarında tanıtımına yönelik reklam filmi hazırlaması, ‘gofethiye’ sosyal medya hesabının aktif hale getirilmesi ve bölgenin dijital platformlarda daha etkin tanıtılmasına ilişkin talepler yer alıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN