TOROS, 'HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYETTİ'

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, iç sahada alınan beklenmedik mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiyespor 14. haftada seyircisi önünde Utaş Uşakspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Alınan mağlubiyet sonrası Teknik Direktör Mesut Toros açıklamalarda bulundu.

“HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYETTİ”
Teknik Direktör Toros yaptığı açıklamada, “ Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Aslında maça iyi başladık. Attığımız gol, penaltı pozisyonları, yakaladığımız pozisyonlar vardı. Değerlendiremedik, hakemin maça çok büyük etkisi oldu. Bugüne kadar hiçbir mağlubiyetin arkasına sığınmadım. Golü yedikten sonra maalesef maçın kontrolünü kaybettik. Biliyorsunuz, daha çok genç bir takımız. Yine defansta büyük bir hata yaptık. En tecrübeli oyuncularımızdan bir tanesiydi. Rakip kapanınca hakemin de oyunun ritmini düşürmesiyle birlikte, çok az pozisyon üretsek de sonuçta mağlup olduk. Tabi ki üzgünüz, mağlup olduğumuz için üzgünüz. Şu da bir gerçek; sakatlıklardan dolayı kadro derinliğimiz olmadığı için maalesef gençlerimize süre veriyoruz. Bunları konuştuk. Hiçbir şeyin arkasına ısınma gibi bir derdimiz de yok. Ama sadece tek üzüntüm, maç başlayıp maç bitene kadar takıma destek vermeyip bana küfür edenler vardı.  Fethiyespor ilk defa böyle bir şey gördü, duydu. Biz zaten ne zaman nerde bırakacağımızı çok iyi biliyoruz. Yönetim kuruluyla konuşacağız. Sadece şunu bilsinler; ben her gittiğim yere adam gibi gittim, adam gibi gelmesini bilirim. Burada sadece oyunsal anlamda eleştiriler olabilir ama küfrü asla kabul etmiyorum. Arkamızda küfür edenler vardı. Daha sonrasında zaten küfür edenler olay yerinden kaçtı. Sezon başladığından beri inanılmaz bir şekilde küfür var. Bunu kaldıracak gücümüz yok, gerekeni yapacağız. Fethiye Spor taraftarına ne oldu anlamıyorum. Zaten dört-beş senedir piyasada olmayan adamlar, geçen seneden eri piyasada olmaya başlamışlar. Hiçbir tezahüratları yok. Tek dertleri Mesut Toros. Hiçbir destek yok. Kusura bakmasınlar, seyircilerimiz de onların gazına geliyor. Bir tane tezahürat yapmadan maçı bitirdiler. Bir maç böyle olmaz. Fethiyespor taraftarı da böyle değil, onu da biliyorum. Küfür edenlere gereği neyse, gerekli işlem yapılacaktır. Sevgili başkanımız Esat Bakırcı ile birlikte konuşacağız. Dediğim gibi adam gibi geldim, adam gibi de giderim.  Kimse dert etmesin” dedi.

“NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”
Konuşmasına devam eden Toros, “Hâkim oyuna baya etki verdi. Otuz metreden vurulan şut ceza sahası çizgisi üzerinde yan hakemin söylediği; “bir oyuncuya eğildi, hangisi olduğunu bilmiyorum” ceza sahasından kaleye kadar on sekiz metre var. Hakem şaka gibi kelimeler kullandı. İnanılmazdı. Burak’ın ki yüzde yüz penaltıydı. Kalecinin yaptığı küfrü dördüncü hakem duyuyor. Kaleci Oktay’a çok küfür etti. Kırmızı kart görmemek için arkasını döndü. Kötü bir yönetim gösterdiler. Muhakkak bilerek yapmamışlardır. Biliyorsunuz yani gol oldu, çift vuruş oldu, hakem orta sahaya gitti, maçın kontrolünü elinden kaybetti. Dördüncü hakem uyarınca, topu kaleciye verdi. Bu hakem arkadaşlara, genç arkadaşlar,  söylenecek bir şey yok ama tecrübelerini bizim üzerimizde denemesinler. Yazık, günah bu kadar kişinin emeği var. Dediğim gibi; genç çocuklarımızla aslan gibi mücadele ediyoruz. Geçen hafta da kendilerine fikrimi söylemiştim. Gerekirse biz bunu hallederiz, hiç önemli değil, Fethiye Spor ’un başarısı önce gelir. Bu takıma zarar verdiğimizi hissetsek şimdiye kadar kalmazdık. Başkanımla konuşacağım, gelecekle ilgili fikirlerini düşüneceğimi söyleyeceğim. Ona göre ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN