Türkiye'nin Otomobili TOGG Seydikemer'de Gelin Arabası Oldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesine tanıtım için getirilen Türkiye'nin yerli otomobili TOGG T10X Türk Bayraklarıyla karşılandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği TOGG, nişanlanacak bir çift için de süslendi. Seydikemer’de bir ilkin yaşandığına dikkat çeken Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli; “TOGG, Seydikemer’de ilk gelin aracı olarak kullanıldı. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum” dedi.
Tanıtım amacıyla Muğla’ya gelen ve ilçe ilçe gezen Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Seydikemer’de de tanıtıldı. Ellerinde Türk Bayraklarıyla yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u yakından görebilmek için Cumhuriyet Meydanına gelen vatandaşlar, TOGG’a ilçeye giriş anından çıkış anına kadar büyük bir ilgi gösterdiler. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, TOGG aracıyla Cumhuriyet meydanına kadar geldi. Arabanın içinden halkı selamlayan Başkan Akdenizli ve Milletvekili Adayı Otgöz, TOGG’u vatandaşlara tanıttı. Cumhuriyet Meydanında oluşan kalabalığın ardından TOGG, Seydikemer Hükümet Konağı önüne getirildi. Burada vatandaşların beğenisine sunulan TOGG, vatandaşlardan tam not aldı. Seydikemer Hükümet Konağı önündeki tanıtımın ardından Tufanlar Düğün Salonuna getirilen TOGG, nişanlanacak olan Melis Yıldız ve Mustafa Çınar çifti için süslendi. Daha sonra nişan merasiminin yapılacağı Fethiye’nin Karaçulha Mahallesine hareket eden TOGG’u nişana katılan davetliler de görme fırsatı buldu.
BAŞKAN AKDENİZLİ; “ÇOK HIZLI, ATAK BİR ARAÇ”
TOGG’u kullanma deneyimi yaşayan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Yerli ve Milli aracımız ilk defa Seydikemer’de ve Muğla’da. Ülkemize hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir araç olmuş. Kullanma fırsatı da buldum. Çok hızlı, atak bir araç. İnşallah bizlerde satın alacağız, bizlerde sahibi olacağız. İnşallah yaradan herkese nasip eder. Muğla ve Seydikemer’de ilk gelin aracı olarak kullanıldı. Genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.
MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ: “YÜZDE YÜZ YERLİ VE MİLLİ OLACAĞIZ”
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz; “Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG Muğla’dan Seydikemer’imize geldi. Biz Seydikemerliler olarak çok mutlu ve gururluyuz. Bu otomobilin fabrikası nerede dediler. Yapamaz dediler ama bu araç Seydikemer’e de geldiyse yapılmıştır. İtalya’da üretilip, geliyor dediler. Fabrikası Türkiye’de nerede dediler. Ben öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanıma, çalışanlarına, mühendislerimize, bu işi üretenlerin hepsine teşekkür ediyorum. Bizim gençlerimiz olduktan sonra bu ülkenin önüne kimse geçemez. Yüzde yüz yerli ve milli olacağız. Biz Kızılelmamızı yaptıysak, uçuşlara hazırsa ülkemizin önüne inşallah kimse geçemez. Bu seçimlerde de Cumhurbaşkanımızın açık ara seçimleri kazanacağını düşünüyorum. Milletvekili olarak da çoğunluğu kazanıp mecliste temsil edeceğimize yürekten inanıyorum. Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG tüm ülkemize hayırlı olsun” dedi.
TOGG’u kullanma fırsatı da bulan Otgöz, deneyimini gazetecilerde paylaştı. Otgöz; “Bu otomobil gibi bir otomobil görmedim. 4 saniyede 116 kilometreyi gördüm. Benim ömrüm yollarda geçti ama ben böyle güzel bir atak araç görmedim. Bu arabayı binip kullanan herkesin fikrinin değişeceğine inanıyorum. Çünkü çok güzel, çok atak elektrikli bir araç” dedi.
Seydikemer’de gelin arabası olan TOGG’un Muğla’ya bir ilki yaşattığını kaydeden Başkan Otgöz genç çifte mutluluklar dilerken; “Gençlerimiz çok mutlu. Hem gelin hanım hem damat bey TOGG’a biniyor. TOGG’la milleti selamlayacaklar. Çok şanslılar. Onları tebrik ediyorum, hayatları boyunca mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN