Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirdi

Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'nün organizasyonunda Fethiye Kent Konseyi'nin ve ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle uçurtma şenliği, çocuk oyun gösterileri, oyun parkları ve ikramların olduğu etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Şehit Fethi Bey Parkı Meydanı’nda gerçekleşen organizasyonda uçurtmalar gökyüzünü rengarenk hale getirdi. Çocukların gönüllerince eğlendiği etkinlikte çeşitli ikramlar da dağıtıldı. Akşam geç saatlere kadar devam eden etkinlikte çocuklar oyun parkında eğlendiler. 

Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürü Selver Hatice Kabak, “Toplumda çevre bilincini oluşturmak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Öğrencilere de küçük yaşlarda bu bilinci yerleştirmek amacıyla uçurtma şenliği gibi zevkli etkinliklerle onları eğlendiriyoruz. Temiz hava ve denizin önemini bu etkinliklerle vurgulamaya çalıştık. Çocuklar aileleri ile birlikte güzel bir gün geçiriyorlar. Böylesine rengarenk bir etkinlikte geleceğimiz olan çocuklarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk. Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği birimi olarak çevre haftası boyunca güzel çalışmalar yaptık. Bugün de Şehit Fethi Bey Parkı’nda eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN