Vekil adayı Saatcı halkın sorunlarını dinliyor 

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı beraberinde İyi Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Mustafa Şahan ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Halkın ve esnafların sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Saatcı, bölge sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Seçim çalışmalarını Kavaklıdere’de sürdüren İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Geniş katılımların olduğu toplantılarda projelerini anlatan Milletvekili Adayı Saatcı, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerin büyük önem taşıdığını belirtti. Kullanılacak bir oyun bile çok kıymetli olduğunun altını çizen Saatcı, seçmenlerden mutlaka sandığa gitmelerini istedi. 

Esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Muğla’nın her köşesinin ayrı güzelliğe sahip olduğunu ve her şeyin en iyisini hak ettiğini dile getirdi. Ülke siyaset gündemi ve İyi Parti’nin seçim politikaları üzerine değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Saatcı, kendisine gösterilen teveccüh için bölge sakinlerine şükranlarını sundu. Gezi programı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Saatcı, “Kavaklıdere programımızda bizlere eşlik eden İyi Parti İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Şahan, ilçe teşkilatımız ve samimiyeti ile bizlere güç veren kıymetli Kavaklıdereliler’e çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN