YAKUP OTGÖZ, BELEDİYE PERSONELİ VE MECLİS ÜYELERİYLE VEDALAŞTI

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yakup Otgöz, yıllardır beraber çalıştığı Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, mesai arkadaşları ve meclis üyelerine veda etti. Duygu dolu anların yaşandığı veda konuşmasında Otgöz, herkesten helallik istedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

9 yıl boyunca sürdürdüğü Seydikemer Belediye Başkanlığından AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı olmasından dolayı istifa eden Yakup Otgöz, Seydikemer Belediyesi Toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye personeli ile vedalaştı. Daha sonra Seydikemer Belediyesi Makina İkmal ve Onarım Tesisine geçen Yakup Otgöz burada çalışan personel ile de vedalaştı. Duygu dolu anların yaşandığı vedalaşma töreninde, bazı personeller göz yaşlarına hakim olamadı. 
Vedalaşma töreninde ilk olarak sözü Belediye Başkan Yardımcılığından emekli olmasından dolayı ayrılan Mustafa Ali Türkan aldı. Türkan, Seydikemer’in Yakup Otgöz ile geliştiğini ve büyüdüğünü dile getirerek yaptığı konuşmada Yakup Otgöz’e destek istedi. Belediyeden emekli olsa da her zaman gönüllü olarak bilgi ve birikimiyle Belediyeye yardımcı olacağını ifade eden Türkan; “Bende sizlerle beraber burada edindiğim tecrübe, bilgi, birikim neyse seve seve, fahri olarak, aktif görevim olmasa da paylaşmaya devam edeceğim. Çünkü burada yapılacak olan her hayırlı işten biz de nasibimizi alacağız. Yakup Ağabeyime bugüne kadar “Başkanım” diyordum, inşallah “Vekilim” diyeceğiz. Vekilime bundan sonraki yolculuğunda başarılar diliyorum” dedi.
YAKUP OTGÖZ: “HEP BİRLİKTE SEYDİKEMER’E BİR ŞEYLER KATTIK”
Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek Muğla Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yakup Otgöz; “Tabi ki her şeyin bir sonu var. 9 yıl geldi geçti. Ne zaman gelip geçtiğini biz de bilemedik. Arkamıza dönüp baktığımızda hep birlikte Seydikemer’e bir şeyler kattık. Yapılan eserler sizi ayakta tutuyor. Sizler tutuyorsunuz. Sizler bizim yükümüzü hafifletiyorsunuz. Ne kadar çok hafifletiyorsanız biz o kadar iyi çalışıyoruz. Seydikemer’e ilk Belediye Başkanlığı görevine başladığımızda aşağı yukarı kadrolu memur işçi sayısı 80 kişi idi. Şu an kocaman bir ordu olduk. 350 kişi olduk” dedi.
Otgöz; “16 Mart Perşembe günü istifa ettik, evraklarımızı tamamladık ve İl Başkanlığımıza evraklar verdik. İstifamızı da Valimiz Orhan Tavlı’ya verdik. Sizler için, Seydikemer için, Muğla’mız için hayırlı olur inşallah” dedi.
Seydikemer Belediye Personelinden tek ricasının birlik ve beraberliğin korunması olduğunu söyleyen Otgöz; “Birlik beraberliğinizi, dayanışmanızı bozmayın. Ama bu seçimde bize destek olun. Bu seçim çok önemli” ifadelerini kullandı.
Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve belediye personelinden helallik isteyerek kendisinden yana hakkının helal olduğunu söylemesinin ardından tek tek herkesle vedalaştı. 
Seydikemer Belediyesi Personeliyle vedalaşmanın ardından Seydikemer Kaymakamlık binasını ziyaret eden Yakup Otgöz, burada çalışan personellere de veda etti. Daha sonra Teras Kafe ve Restoranda düzenlenen veda yemeğine hareket eden Yakup Otgöz, burada Belediye Meclis Üyeleri ile de vedalaştı. Otgöz; “Seydikemer için hep birlikte uzun yıllar çalıştık. Seydikemer’in gelişmesinde sizlerin de emeği çok fazla. Sizden rica hakkınızı emanet etmeniz. Benden yana hakkım var ise helal olsun” dedi. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN