Yakup Otgöz, Seydikemer'de vatandaşlarla kucaklaştı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer'de mahalle ziyaretlerinde bulunup, vatandaşlarla kucaklaştı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, 14 Mayıs Pazar Günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer ilçesinin mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Yakup Otgöz’e, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti Seydikemer eski İlçe Başkanı Salih Gümüş ve ilçe teşkilatı eşlik etti. 

Mahalle ziyaretlerine Döğer Mahallesinden başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Arsa, Bağlıağaç, Kayadibi, Korubükü, Çamurköy ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla buluştu. 9 yıldır Seydikemer’e hizmet eden, ilçeyi modern ve yaşanabilir bir kent haline getiren, Seydikemer’i yatırımlarla Muğla’nın parlayan yıldızı haline getiren Yakup Otgöz’e büyük bir sevgi seli gösteren vatandaşlar, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Yakup Otgöz’e destek olacaklarını ifade ettiler. 

Ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyen Yakup Otgöz, Seydikemer’in kendisi için özel bir yer olduğunu söyledi. 9 yıldır Seydikemerli vatandaşların teveccühleriyle Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü, Türkiye Yüzyılı inşasında Muğla’ya ve ülkemize hizmet etmek istediğini dile getiren Otgöz, 14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir seçim olduğuna işaret etti.

“Doğru zamanda, doğru adımlarla hareket ederek Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız” diyen Otgöz; “14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerde, bizlere tekrar güvenerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek Türkiye’nin yüzyılının lider ülkesi olması yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN