YARDIM TIRLARI DUALAR İLE FETHİYE'DEN YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilimizde yaşanan deprem  felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için yardım tırları Fethiye'den yola çıktı

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla Valiliği ve Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan 3 yardım tırı Fethiye Salı pazarı mevkiinden dualarla Hatay’a uğurlandı. Uğurlama törenine; Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Türk Kızılay’ı Fethiye şubesi yetkilileri, resmi kurumların yöneticileri, oda başkanları ve yetkililer ile vatandaşlar katıldı. Türk Kızılay’ı Fethiye şubesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Tursab Batı Akdeniz Fethiye şubesi ile resmi, kamu ve özel kurum ve kuruluşlar tarafından hazırlanan yardım malzemelerinden oluşan 3 yardım tırı deprem bölgesine gönderildi. 
“FETHİYELİLER BİRLİK OLDU”
Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Fethiyeliler birlik oldu. İlçe kaymakamlığı olarak yardım toplamaya devam ediyoruz. Tır’larımız  Hatay’a yola çıkıyor. İnşallah sağ salim varırılar. Herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
“ODA BAŞKANLARI TEK YUMRUK OLDU” 
Kampanyaya öncülük yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Deniz Ticaret Odası Fethiye şubesi Başkanı İlkay Tugay, Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, TÜRSAB Başkanı Özgen Uysal ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, vatandaşların duyarlılığı sayesinde kısa sürede 3 tır malzeme topladıklarını belirttiler. Fethiye’den gönderilen malzemelerin dışında oda başkanlarının aracılığıyla Antalya’dan satın alınan 18 konteynırın da deprem bölgesine ulaşacağı öğrenildi. Yaşanan deprem felaketinden dolayı üzüntülerini ifade eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir  “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Depremzedelerin yaralarını sarmak için Fethiye’de bir seferberlik başlattık. Fethiyeli esnaflar olarak bu zor günler için varız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’da açıklamasında “Çok büyük bir felaket yaşadık. Birlik ve beraberlik içersinde depremzedelerimizin yanındayız. Bu zor günleri İnşallah kısa süre içersinde aşacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN