• Haberler
  • Güncel
  • Yerli Üretim PCX125 Satışa Çıktı: Fiyatı 73 Bin TL Düştü

Yerli Üretim PCX125 Satışa Çıktı: Fiyatı 73 Bin TL Düştü

Honda'nın Türkiye'de üretimine başladığı popüler scooter modeli PCX125 ön siparişe açıldı. İzmir Aliağa'daki fabrikada üretilen modelin fiyatı 262 bin TL'den 189 bin TL'ye düşerken, yoğun talep nedeniyle kontenjanların kısa sürede dolduğu belirtildi.

Honda Türkiye’de üretimine başladığı popüler scooter modeli Honda PCX125 için ön sipariş sürecini başlattı. İzmir Aliağa’daki fabrikada üretimi yapılan model; düşük yakıt tüketimi, şehir içi kullanım avantajı ve akıllı bağlantı teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Yerli Üretim PCX125 Satışa Çıktı: Fiyatı 73 Bin TL Düştü

Fethiye’de faaliyet gösteren Kıvrak Motor kurucusu Nuri Kıvrak, yerli üretim PCX125’e yoğun ilgi olduğunu belirterek, “İzmir’de açılan fabrikamızda üretim başladı. Ayın 10’u ile 30’u arasında ilk teslimatlarımızı yapacağız. Daha önce 262 bin lira olan fiyatı 189 bin liraya düştü. Honda tarafından bize verilen kontenjanlar iki gün içerisinde doldu” dedi.

PCX125’in Fethiye’de de yoğun talep gören modeller arasında yer aldığını ifade eden Kıvrak, motosikletin özelliklerinin ithal modellerle birebir aynı olduğunu söyledi. Kıvrak, “Yurt dışından gelen modellerle tüm parçaları ve özellikleri aynı. Herhangi bir farklılık yok. Sadece Türkiye’de üretiliyor olması nedeniyle bazı vergilerden muaf hale geldi. Bu da fiyatın yaklaşık 70-73 bin lira düşmesini sağladı” diye konuştu.

Yerli Üretim PCX125 Satışa Çıktı: Fiyatı 73 Bin TL Düştü

Motosiklet kullanımında güvenlik ekipmanlarının önemine dikkat çeken Nuri Kıvrak, ailelere de uyarılarda bulundu. Kıvrak, “Lütfen çocuklar tam ekipman olmadan motosiklete binmesin. Kask kullanımına dikkat edilsin. Özellikle çevre yolunda son günlerde yaşanan kazalar hepimizi üzüyor. Ebeveynlere burada büyük görev düşüyor” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
0 530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Dost Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!