ZİRVE SPOR KULÜBÜ ALTYAPISI İLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Eczacıbaşı çatısı altında, voleybol branşında geleceğin yıldızlarını yetiştiren Zirve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunda altyapı takımlarının sağladığı başarılarla da adından söz ettiriyor. Kulübün altyapı sporcuları, Muğla ilinde mini, midi, küçükler ve yıldızlar olmak üzere dört ayrı kategoride oynadığı maçlardaki galibiyetleri sonucunda birinci sırada yer alıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü Başkanı Buğra Kaan Günay; yaptıkları yoğun çalışmalar ile altyapıdan güçlü voleybolcular yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek şu demeci verdi: ‘TVF Kadınlar 2. Lig 7. grupta liderle aynı puanla ikinci sırada yer alan takımımız Lokman Hekim Zirve Spor’un elde ettiği başarının yanı sıra, Eczacıbaşı ‘Geleceğe Smaç’  bünyesinde çalışmalarına devam eden altyapı sporcularımız kendi kategorilerinde üstün performansları ile göz dolduruyor. Başta antrenörlerimiz olmak üzere tüm sporculara; bunun yanı sıra yoğun antrenman temposuna ayak uydurarak çocukları için emek veren velilere teşekkür ederim. Her şey çocuklarımız, gençlerimiz; her şey Fethiye için’ dedi. 
Başantrenör Ali Elmadibi; ‘ECZACIBAŞI GELECEĞE SMAÇ PROJESİ ile beraber, başta milli takım ve Eczacıbaşı olmak üzere kulübümüz Lokman Hekim Zirve Spor’a sporcu yetiştirmek için yola çıktıklarını belirtti. Elmadibi, altyapı çalışmaları ile ilgili olarak ’Kulüp altyapımız, geleceğin profesyonel sporcularını temelini oluşturacak şekilde yetiştiriliyor. Altyapı çalışmalarımız, 6-17 yaş arasında 120’ye yakın spor okulu öğrencimiz ve 100 lisanslı sporcu ile 9 farklı gurupta profesyonel hocalarımız eşliğinde teknik, taktik ve kondisyon antrenmanlar ile devam ediyor. Sportif faaliyetlerimiz maçların yoğunluğuna göre haftada dörde beşe çıkan antrenmaları kapsıyor. Yoğun tempoda sürdürdüğümüz çalışmalarda şu an mini, midi, küçükler, yıldızlar ve gençlerde kategorilerinde zirvede yer almayı hedeflemekteyiz. Bu hedef doğrultusunda Gençler ve Küçükler kategorisinde finale çıkan kızlarımız şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını gösterdiler. Fethiye’mizin adının voleybolda elde ettiğimiz sportif başarılarla anılmasının sevincini yaşıyoruz’ sözlerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN