ZORLU MAÇIN GALİBİ LOKMAN HEKİM ZİRVE SPOR

13 Kasım 2022 tarihinde Beşkaza Spor Salonunda oynanan TVF Kadınlar 2. Ligi 4. Hafta maçında temsilcimiz Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Marmaris Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Oldukça çekişmeli geçen maçın setleri 21-25, 21-25, 25-20, 25-21,15-12 skorla sonuçlandı. Kulüp başkanı Buğra Kaan Günay maç ile ilgili şunları söyledi: “Ligin 4. maçında evimizde aldığımız bu galibiyet bizi çok sevindirdi. İki set geriden gelen ve canla başla maçı bırakmayarak galibiyete ulaşan tüm oyuncuları tebrik ederim. Maça gelen tüm sporseverlere de seyir zevki yüksek, heyecanlı bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Bizi her zaman destekleyen ve maçımızda da yalnız bırakmayan Kaymakamımız ve kulübümüzün onursal başkanı Sayın Alper Balcı’ya da çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Başkan Günay sözlerine şöyle devam etti: “Lig uzun bir maraton. Bu yolda bizim yanımızda olan başta Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olmak üzere spora katkı veren iş insanlarımıza, sponsorlarımıza çok teşekkür ederim. Onların maddi manevi destekleri ile yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Yine Fethiyespor’un futbol maçı olmasına rağmen stadı solduran tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Saha avantajını kullanabilmemiz için bu çok önemli. İki hafta sonra gerçekleştirilecek Söke Belediyespor maçında herkesi Beşkaza Stadı’na davet ediyoruz” dedi.

Başantrenör Ali Elmadibi maçla ilgili şu görüşleri iletti. Beldibi yaptığı açıklamada, “Marmaris Belediye Spor ile oynadığımız maça istediğimiz gibi başlayamadık, blok ve servis manşetinde yaşadığımız problemler ilk iki sette bizi zor durumda bıraktı. Sonrasında toparlanan takımımız iyi servis atıp rakibin etkili hücum etmesini engelledi. Ligin güçlü takımlarından olan Marmaris Belediye Spor’a karşı 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı bırakmadık ve mükemmel bir geri dönüşe imza atıp maçı 3-2 kazanmayı bildik. Her sayı için savaşan ve maçı kazanmayı çok isteyen sporcularımı kutluyorum harika bir maç çıkarttılar. Bugün bizleri desteklemeye gelen sayın kaymakamımıza, Fethiye Belediyesi’ne, ana sponsorumuz Lokman hekim hastanesine, tüm sponsorlarımıza, yönetim kurulumuza ve muhteşem taraftarımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN