Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Marmaris Yat Limanı’na temizlik çalışması yapıldı

 Her gün binlerce kişiyi ağırlayan Yat Limanı ve Barlar Sokağı, Marmaris Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmasıyla tertemiz oluyor.

İlkokul öğrencilerinin geri dönüşüm projesi engelli çocuklara umut oluyor

 Muğla’nın Ortaca ilçesindeki Cengiz Topel İlkokulu’nun “Geri Dönüşüm Projesi” hem doğayı koruyor hem de engelli çocuklara umut oluyor.

Muğla'dan 10 sporcu Milli Takıma seçildi

Türkiye Hokey Liglerinde son yıllarda büyük başarılar elde eden Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türk Milli Hokey Takımları'na 10 sporcu kazandırarak önemli bir rekora imza attı.

Muğla Büyükşehir’den yangın önlemleri

 Muğla Büyükşehir Belediyesi, riskli sınıflarda yer alan ve insan sirkülasyonun yüksek olduğu işletmelerde yangın önlem denetimlerini sürdürerek, muhtemel faciaların önüne geçmeye çalışıyor.

Ege Bölgesi Bocce Grup Müsabakaları seremoni töreni ile başladı

Ula Kaymakamlığı ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Ege Bölgesi Bocce Petank Grup Müsabakaları, seremoni töreni ile başladı.

Kavaklıdere'de vatandaşlara yangın bilgilendirme eğitimi verildi

Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü, orman köylerine yönelik yangın bilgilendirme toplantıları düzenlemeye başladı.

Büyükşehir, Datça’da içme suyu hatlarını yeniliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü Datça İskele Mahallesi Atatürk Caddesinde sürekli arızalanan içme suyu hattını modern borularla yeniliyor.

Dalaman Sarsala Spor Kulübü İntercity Rafting Türkiye Şampiyonu oldu

17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize Ardeşen fırtına deresinde yapılan Intercity Rafting 2024 Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Dalaman Sarsala Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu.

MSKÜ’de ilk kez “Sürdürülebilir Fest” düzenlendi

 MSKÜ’de Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğü, SCC Enerji ve Bodrum Güçbirliği Derneği iş birliğiyle 16-17 Mayıs tarihlerinde ilk kez “Sürdürülebilir Gençlik Festivali” düzenlendi.

Ula'da gençler spor ve sanata doyuyor

Ula Kaymakamlığı ve Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen sanatsal ve sportif faaliyetler, gençler ve çocuklar için verimli zaman geçirme fırsatı sunuyor.

Köyceğiz’de 19 Mayıs Satranç Turnuvası tamamlandı

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Satranç Turnuvası düzenlendi.

Muğla BİLSEM Erasmus+KA210 ile uluslararası eğitim köprüleri kuruyor

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Erasmus+ KA210 ‘Reduce Consumption Extend Life’ projesi kapsamında İrlanda, Estonya ve Almanya’dan gelen öğretmen ve öğrencileri ağırladı. Felsefe Öğretmeni Gözde Gürdal’ın yürütücülüğünde gerçekleşen etkinlik, 27 katılımcıya ev sahipliği yaptı.

Köyceğiz’de uçurtmalar neşeyle uçuruldu

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde uçurtma şenliği düzenlendi.

Yunanistan’ın geri ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 9 çocuk ve 26 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlik botları ziyarete açıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı bünyesinde hizmet veren botlar Marmaris, Bodrum ve Fethiye’de vatandaşlardın ziyaretine açıldı.

Fethiye’de 3 göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında lastik bot içeresinde çok sayıda düzensiz göçmen bulunduğu bilgisi alınmasının ardından bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Toplam 18648 haber.