Magazin

Son dakika Magazin haberleri, en son Magazin haberler,, Magazin haberleri burada, haber oku | Magazin

Magazin Haberleri

Sanatçı Hüseyin Cengiz "Ömür Dediğin" şarkısını yorumladı

Genç müzisyen Hüseyin Cengiz, Ömer Zülfü Livaneli’nin ölümsüz eseri Ömür Dediğin’i yorumladı. Azka Müzik etiketi ile yayınlanan şarkının düzenlemesini Ahmet Ayzit gerçekleştirdi.

Muğlaspor dayanışma gecesi düzenlendi

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Muğlaspor tarafından dayanışma gecesi düzenlenirken, dayanışma gecesine Petek Dinçöz damga vurdu.

Manuş Baba Ula’da vatandaşları coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını birçok etkinlikle kutlamaya devam eden Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 100. Yıl Halk Konserinde ünlü sanatçı Manuş Baba’yı Ula ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.

Otizmli bireylerin annelerine sınıf açıldı

Otizmli annelere her pazartesi günü verilecek olan eğitimlerin ilk buluşması Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde gerçekleşti. Menteşe Belediyesi’nin yer desteği ile verilecek eğitimler, Mayıs 2024 yılına kadar devam edecek.

Başkan Akdenizli: “Gazze’de Yaşanan İnsanlık Dramı Nedeniyle Hülya Avşar Konseri İptal Edilmiştir”

Seydikemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı kapsamında yapılması planlanan Hülya Avşar konseri, Gazze’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edildi.

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünlü Sanatçı Erol Evgin’den Fethiye Paylaşımı

Ünlü Sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından Kayaköy’deki eski bir fotoğrafını paylaşıp “Fethiye Kayaköy olmalı.. #tbt” paylaşımı yaptı. Paylaşım, Fethiye’deki sevilenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Dinleyicisiyle vedalaştı

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Hande Sönmez önceki akşam Bodrum Azka Otel'de sezonun son sahnesini yaptı. Oldukça keyifli gecen programda sanatçı son sahnesi olması dolayısıyla konukları ile vedalaştı.

‘Sanat Güneşimiz’ Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki MÜREN, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak. Bursa’da ise kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için, sonrasında Emir Sultan Camii’nde mevlit okutulacak ve aynı gün Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde anma etkinliği gerçekleştirilecek. Zeki MÜREN sevenlerin büyük bir özlemle beklediği, Bodrum Antik Tiyatro’da yapılacak olan konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bekir ÜNLÜATAER sahne alacak, gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan BİLGİN üstlenecek.

Eurovision Yıldızı Muğla’ya Öğretmen Olarak Gelmekten Vazgeçti

Türkiye’nin Eurovision yıldızlarından biri olan Şebnem Paker, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Kırcağız Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanmasının ardından sürpriz bir kararla bu atamadan vazgeçerek Fethiye’de görev almak için Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Barbunn’da Serkan Kaya Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro'da unutulmaz bir Serkan Kaya konseri gerçekleşti.

Fethiye’de Elif Buse Doğan sahne alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali kapsamında bu akşam Fethiye Beşkaza Meydanı’nda müzisyen Elif Buse Doğan sahne alacak.

Tatlıses'in oğlu babasına rakip oldu

 İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses açtığı çiğköfte fabrikasıyla babasına rakip oldu.

Fedon ve orkestrası sahneye kırmızı beyaz renklerle çıktı

Ünlü sanatçı Fedon, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Bodrum Highlight Otel'deki Aias'ta sahne aldı.

Yaz Konserleri Devam Ediyor

Yazın son günlerinde Bodrum Azka Yaz Konserleri tüm hızıyla devam ederken önceki gece güçlü sesiyle Hande Dönmez sahne aldı.

Zeynep Bastık Bodrum’dan Vazgeçmiyor

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, tatil için Bodrum’u seçti. Sosyal medya hesabından peş peşe tatil pozlarını paylaştı.

Tuğba Yurt’la Zafer Coşkusu Yaşayacak

     Ünlü Pop Müzik sanatçısı Tuğba Yurt; Marmaris Belediyesince düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Atatürk Meydanında sahne alacak.

Formula 1 Dünya Şampiyonu Hamilton, Fethiye’de Tatilini Sürdürüyor

Formula 1'in efsane ismi Lewis Hamilton, tatilini Fethiye'de geçiriyor. Türkiye’de tatil yapmaktan keyif alan Hamilton, Kapadokya’nın ardından tatil için Fethiye’yi seçti.

Şarkılarını hayranlarıyla söyledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan genç popçu Barış Kömürcüoğlu, Azka Otel'de şarkılarını hayranlarıyla beraber söyledi.

Toplam 204 haber.