Volkan YENGEL Haberleri

Volkan YENGEL Haberleri

Volkan YENGEL haberleri, haber editörü Volkan YENGEL tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

BarBunn Cafe Bistro'da Gamze Dursun ile Yaz Konserleri Başlıyor

Her yaz sezonunda sahne alan sanatçılarla müzikseverlerin uğrak noktası olan BarBunn Cafe Bistro bu yaza da damga vuracak.

Fethiye’de Az Sayıda Bulunuyor: Önünde Kuyruklar Oluşuyordu, Adeta Tarih Oldu

Herkes tarafından kullanılan, bir zamanlar önünde kuyrukların oluştuğu ve zamanla teknolojinin gelişmesiyle işlevini yitiren ankesörlü telefonlar adeta tarih oldu.

Erken Teşhis hayat kurtarır, Geç kalma erken gel

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi Patlangıç Mahallesi’nde kanser taraması yaptı. Doktor, ebe ve hemşireler; Patlangıç Mahallesi 3 No’lu Aile Sağlı Merkezinde Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının yönlendirmesiyle toplanan vatandaşlara kanserde erken teşhisin önemini anlattı.

İncirköy’de Hıdırellez şenliği düzenlendi

Fethiye’nin İncirköy Mahallesi’nde Hıdırellez şenliği düzenlendi. Düzenlenen programa mahalle halkı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Limit Özel Öğretim Kursu ve Çocuk Kulübüyle protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Limit Özel Öğretim Kursu ve Çocuk Kulübünü kapsayan protokol imzalandı.

Dans Grupları Fethiye Belediyesi’ni ziyaret etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla farklı ülkelerden Fethiye’ye gelen dans grupları, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Tuğçe Doğu’yu ziyaret etti.

Seydikemer’de 19 Mayıs Büyük Coşkuyla Kutlandı

Seydikemer Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde büyük coşku yaşandı. Konsere gelenler, sevilen şarkıcılar Grup Ayna ve İlyas Yalçıntaş’ın şarkılarıyla coştu.

Büyükşehirden Türk Sanat Müziği Koroları konseri düzenlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Muğla ilçeleri Türk Sanat Müziği Korosunun konserine katılan Muğla Sessizler kulübü başkanı Ayşenur Çankaya ve yönetim kurulu üyeleri, konserin amaçlarından biri olan ve bu alanda ilk olma özelliği olan İşaret dili ile anında çeviri sonucu şaşkınlıklarını gizleyemediler…

Fethiye, misafirlerini bekliyor

Fethiye’de geçtiğimiz yıllara göre bu sezonun daha iyi geçeceği tahmin ediliyor. İşletmeci Ghislain Charles Sireilles, bu sene Fethiye turizm sezonu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiye’de 19 Mayıs Coşkusu Tören ve Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Fethiye'de 19 Mayıs Gençlik Konseri'ne yoğun ilgi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Onur Asilkılıç ve Gece Yolcuları konseri düzenlendi. Konsere gençler yoğun ilgi gösterdi.

Fethiye'de 19 Mayıs’ta anlamlı konvoy

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda motosiklet konvoyu düzenlendi.

Binlerce Vatandaş Domates Festivaline Katıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 30 yıl aradan sonra yeniden, Letoon Antik Kenti’nde ünlü sanatçıları Seydikemer halkıyla Domates Festivalinde buluşturdu.

CHP’den çelenk töreni

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

High Q People Fethiye’de açıldı

High Q People, Akarca Mahallesi Namık Kemal Caddesi no:72/A Fethiye’de hizmete açıldı. Açılış programına Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkan Vekili Tuğçe Doğu ve çok sayıda davetli katıldı.

Fethiye’de Türkçe Pop Müzik Korosu öncesi prova

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Şef Serhan Korhan yönetiminde Türkçe Pop Müzik Korosu düzenlenecek. 21 Mayıs Salı günü saat 20.00’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan koro öncesi Çalış’ta prova yapıldı. Şef Serhan Korhan açıklamalarda bulundu.

Toplam 906 haber.