Fiyat, Haberleri

Fiyat, Haberleri

Domates fiyatı düştü!

Domates ihracatında yaşanan sıkıntılar sonrasında Fethiye Salı pazarında tezgâhlarda satılan domateslerin fiyatlarında düşüş meydana geldi.

Gezen, ‘Altın piyasası yükselişte’

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kara, ‘Minimum fiyat, maksimum kalite’

Şubat ayının tam ortasında balık sezonunun en hareketli olduğu dönemde denizde balık sayısı çoğaldı.

Başkan Gürün’e Başkanlar Odasından ziyaret

65 yaş üstü yolcu taşımacılığında yaşanan sıkıntıları Muğla’da aldığı kararla çözen ve şoför esnafının yüzünü güldüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Muğla, Fethiye ve Seydikemer Şoförler Odası Başkanları teşekkür ziyaretinde bulundu.

Otobüs Bilet Fiyatları Cep Yakıyor

Akaryakıta gelen zam fiyatları şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Fethiye Otogarı’ndan alınan bilgilere göre en ucuz biletler 250 liradan başlıyor.

Gebeş, “İlaç tedariği ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz”

Fethiye’de 20 yıldır eczacılık ile uğraşan Seçil Gebeş, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü sebebiyle FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ejder Meyvesinin Tanesi 70 Lirayı Buldu

Fethiye’de her Salı kurulan Salı Pazarı’nda ejder meyvesinin tanesinin fiyatı görenleri şaşkına uğrattı. Ejder meyvesinin tanesi 70 lirayı buldu.

Muğla'da limon üretiminde yüzde 222 artış bekleniyor

Muğla'nın önemli ihracat kalemlerinden olan narenciye üretiminde portakalda yüzde 158, limon üretiminde ise yüzde 222 bir artış bekleniyor.

Yaz Sezonu Başladı Motor Satışlarında Rekor Artış 

Fethiye'nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi.

Rekor fiyatlar meyve grubundan geldi

Cuma günleri Fethiye’de kurulan Üretici Pazarı’nda rekor fiyatlar meyveden geldi. Eriğin kilosu 50 lira, kirazın kilosu 40 lira ve kayısının kilosunun 40 lira olması vatandaşı düşündürüyor.

Vatandaşlar,ürünlerdeki fiyat artışından rahatsız durumda

Fethiye'de her Cuma günü kurulan Üretici Pazarı'nda vatandaşın ilgisi her zamanki gibi yoğun oldu. Vatandaşlar, ürünlerdeki fiyat artışından rahatsız durumda.

BAŞKAN KULAÇ ,’’GEÇEN SENE 5 LİRAYA ALDIĞIMIZ DEFTER ŞUAN 20 LİRA’’

Yeni eğitim öğretim yılına girilmesiyle birlikte herkesin aklına ‘’Acaba bu sene kırtasiye alış verişi ne kadar tutacak?’’ sorusu gelmeye başladı. Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç kırtasiye fiyatları hakkında bilgiler edindi.

MOTOSİKLETE TALEP HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Artan benzin fiyatları her geçen gün vatandaşın belini bükmeye devam ederken aynı zamanda Fethiye trafiği de sürücüleri çileden çıkartıyor. Birçok sebepten dolayı araçlarını garaja geçen vatandaşlar çözümü motosiklette buldu.

MANGAL SEZONUNDA AĞUSTOS AYI ARTIŞI

Hava sıcaklıklarının artması ile tatilciler soluğu piknikte alıyor. Gidilen pikniklerde en çok tercih edilen ise mangal oluyor.

MOTORİNE YENİ ZAM KAPIDA

Salı gününden geçerli olmak üzere motorin grubunda 1,26 TL'lik fiyat artışı bekleniyor.

1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 30 LİRAYA DAYANDI

Market raflarında yaygın markaların 1 litre süt fiyatı 30 lira seviyelerine yaklaştı. Sanayiciler çiğ süt fiyat artışına dikkat çekerken, üreticiler ise mevcut girdi maliyetleriyle zor günler geçirdiklerini belirtiyor.

Zamlar 2. el pazarına yaradı

Fethiye’de 2. El ve Antika Pazarı Pazar günleri bir hafta Salı Pazarı’nda bir hafta Çalış’ta kuruluyor.2. El ve Antika Pazarı bu Pazar Salı Pazarı’ndaydı.2. El ve Antika Pazarı’na hem meraklılar hem de arka arkaya gelen zamlardan sonra alım gücü düşen vatandaşlar daha ucuza bir şeyler alabilmek adına yoğun ilgi gösteriyor.

Balıkçılar zor durumda

Fethiye Balık Hali’nde balıkçılık yapan esnaflar zincir marketlerin balık satmalarından dolayı işlerinin kötü olduğunu belirterek zor durumda olduklarını ifade ettiler.

Gülsüm Kabak, “Kadınlara özel uygun fiyat, yüksek kalite”

Fethiye'ye kazandırılan Lotus Beauty Center açılışı törenle gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu açılış etkinliğinde davetlilere ikramlarda da bulunuldu. Lotus Beauty Center sorumlusu Gülsüm Kabak, “Kuaför, zayıflama, lazer epilasyon, cilt bakımı hizmetlerimiz var. Bir kadının ihtiyacı olan her şeyi yapıyoruz” dedi.