Göçük Haberleri

Göçük Haberleri

Bodrum'da işçiler toprak altına kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur nedeniyle kayan toprağın altında kalan 2 işçi, AKUT gönülleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Seydikemer Devlet Hastanesi’nin Onarım Çalışmalarına Başlandı

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete; Seydikemer Devlet Hastanesi’nin istinat duvarında meydana gelen kısmi göçük ile ilgili açıklama yaptı.

DEPREMDE GÖÇÜK ALTINDA KALAN BAŞÇAVUŞ VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, 10 ilde can ve mal kaybına neden olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremde görev yaptığı Hatay'da göçük altında kalan Muğlalı Jandarma Astsubay Başçavuş Mehmet Dağdelen ve kızı 21 yaşındaki Melisa Dağdelen Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesinde toprağa verildi.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN POLİS MEMURU VE KIZLARI TOPRAĞA VERİLECEK

Hatay'da görev yapan Muğlalı polis memuru Emine Çakır ile iki kızı, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde göçük altında kalarak hayatlarını kaybetti. Anne ve kızlarının enkazdan çıkartılan cenazeleri Muğla'nın Marmaris ilçesinde toprağa verilecek.

Su arızasını giderirken göçük altında kaldılar

Muğla'nın Datça ilçesinde yoldaki su arızasını girmek için kazılan çukurda oluşan göçükte toprak altında kalan iki işçi, arkadaşları tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Maden Ocağı Can Aldı

Dalaman Gürleyik Mahallesi’nde faaliyet gösteren maden ocağında patlama nedeniyle meydana gelen göçük altında kalan bir kişi hayatını kaybetti.

İnşaat işçisi çöken istinat duvarının altında kaldı

Muğla'nın Datça ilçesinde bir inşaat işçisi, çalıştığı inşaatın istinat duvarının çökmesi sonucu göçük altına kalarak yaralandı.

İnşaatta göçük meydana geldi: 1 ölü, 3 yaralı

Muğla’nın Ula ilçesinde, beton dökümü sırasında bir inşaatta meydana gelen göçükte enkaz altına kalan 4 işçi yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçilerden Cüneyt Ölmez (21) hayatını kaybetti.

Muhtar Gizli, “Sarnıçlarımızın restore edilmesini istiyoruz”

Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde 6 adet tarihi su sarnıcının bulunduğunu belirten Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli, yetkililerden bu sarnıçların restore edilmesini talep etti. Muhtar Gizli, “Karaçulha Mahallesi’nin çeşitli bölgelerinde bulunun bu 6 sarnıcın bir an önce restore edilmesini istiyorum. Günümüzde böyle göçük vaziyette kalmasını istemiyoruz. Tarihimiz yok olmasın” dedi.