Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

DİLBEROĞLU, “ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINIP ADLİYEYE SEVK EDİLDİ”

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, turizm sezonunun başlaması dolayısıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Dilberoğlu, “Fethiye’de turizm sezonunun başlaması dolayısıyla arkadaşlarımıza gerekli konularda hassasiyetleri ve motivasyonlarını arttırmak, burada verimli hizmet sunulabilmesi adına talimatlarımızı aktardık” dedi.

CHP GENÇLİK KOLLARI’NDAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları, yarımada bölgesinde Dünya Çevre Haftası dolayısıyla çevre temizliği yaptılar. Gençlik Kolları yönetimi ve üyeleri, herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet etti.

Narkotik Ekiplerinden Şafak Operasyonu

Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı şafak operasyonunda 40 gram eroin ele geçirirken uyuşturucu satışından elde edilen yüklü miktarda paralara da el koydu.

ACILI ANNE AYAKTA GÜÇLÜKLE DURABİLDİ

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tırmanış yapmak için gittiği Mendos Dağı’nda kaybolan ve 14 gün sonra zirvede cesedine ulaşılan 35 yaşındaki Fikret Emre, gözyaşları içerisinde dualarla toprağa verildi. Dağcı Fikret Emre’nin acılı annesi Füsun Tanrıkulu’nun cenaze namazı sırasında güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

KAYAKÖY’DEKİ YANGIN KORKUTTU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tek katlı bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler, itfaiye ekiplerinin çabasıyla çevreye sıçramadan kontrol altına alınıp söndürüldü.

Yatlar Kargo Gemisiyle Geliyor

Fethiye’de turizm sezonunun açılmasıyla mavi yolculuğun vaz geçilmezi yatlar da denize inmeye başladı.

Kayıp Dağcı İçin Meraklı Bekleyiş

Fethiye’de 12 Mayıs Salı günü, sabah erken saatte, Pazaryeri Mahallesi’ndeki evlerinin karşısında bulunan Mendos Dağı’na antrenman tırmanışı için giden ve dönmeyen 35 yaşındaki kayıp dağcı ve milli sporcu Fikret Emre’nin annesi Füsun ile babası Levent Emre biricik evlatlarının bir an önce bulunabilmesi için Mendos Dağından gelecek güzel haberi bekliyor. Fikret Emre’nin yürüyüşe çıktığı gün oruçlu olduğu öğrenilirken yüzmeden triatlona, bisikletten dağcılığa çok yönlü sporcu olduğu kaydedildi. Kayıp dağcının anne ve babası FRT TV’ye konuştu.

Tersanede bakımda olan teknede yangın çıktı

Fethiye’de bakım için karaya alınan 14 metre uzunluğundaki You Are Life isimli gezi teknesinde yangın çıktığı bildirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri yangına müdahale etti.

Kimlik Bildirim İşlemleri Elektronik Ortamda Yapılabilecek

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Her Çeşit Ticaret ve Sanat Amacı Güden İş Yerlerinde çalışanlara ait kimlik bildirim işlemlerinin (Çalışanlara Ait Kimlik Bildirme Belgesi Form-2) elektronik ortamda da yapılabileceği ile ilgili değişiklik yapıldığını duyurdu.

Fethiye KOM kaçakçılara göz açtırmıyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, kaçakçılara göz açtırmıyor.

Emniyetten Kaçakçılara Geçit Yok

Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri, ilçe dışından sahte içki yapımında kullanılan etil alkol ile kaçak tütün ve elektronik sigara getirildiği bilgisini aldı.

Fethiye'ye Girişte 3 Km Araç Kuyruğu

Covid-19 salgını kapsamında giriş ve çıkışların serbest bırakıldığı 7 büyükşehirden birisi olan Muğla’nın Fethiye ilçesinde kontrol noktalarında 3 km’ye yakın araç kuyrukları oluştu. Polis ve sağlık ekipleri kontrol noktasında yaptıkları uygulamada polis köpeği Hera da görev başındaydı.

Fethiye’de Sürücüler Bilgilendirildi

Fethiye’de 2-8 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik polisleri sürücüleri maske takmak ve trafik kurallarına uyması yönünde uyarırken bilgilendirici broşürler de dağıttı.

Bunalıma Giren Yaşlı Çift, İntihar Etti

Fethiye’de bunalıma girdiği iddia edilen yaşlı çiftin intiharı çevresini üzüntüye boğdu. Eşi Fatma Y. nin kendini astığını gören kanser hastası Mehmet Y. de av tüfeğiyle kendini vurarak canına kıydı.

Fethiye'de Polisten Barkodlu Denetim

Koronavirüs salgınına karşı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, değişik noktalarda uygulama yaparak sürücülere Covid-19 tedbirlerini hatırlatıp uyarılarda bulundular. Ekipler barkod sistemi uygulayıp sürücülerle sosyal mesafeyi koruyarak kimlik kontrolleri de yaptı. Kontrollere TEM Büro, Trafik ve Asayiş Büro Ekipleri katıldı.

Trafik Ekiplerinden Çarşı İçi Denetimi

İç İşleri Bakanlığı’nın talimatları ile tüm Türkiye’de şehir giriş ve çıkışlarında başlatılan Korona virüs denetimi Fethiye’de de uygulanırken eş zamanlı olarak Çarşı içindeki araç sürücüleri de kontrol edildi. Görevliler Eski Devlet Hastanesi Kavşağı’nda gerçekleştirdikleri uygulamada, seyir halinde bulunan araç sürücülerini tek tek durdurup kimlik kontrolü yapmalarının ardından Koronavirüs tedbirleriyle ilgili uyarılarda bulundular.

Fethiye'de Emniyetten Koronavirüs Kontrolü

İç İşleri Bakanlığı’nın talimatları ile tüm Türkiye’de şehir giriş ve çıkışlarında başlatılan Korona virüs denetimi Fethiye’de de kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu. Muğla-Antalya karayolu üzerinde Fethiye-Seydikemer İlçeleri girişinde yapılan kontrollere Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel de katıldı.

Fuhuş Operasyonu!

Fethiye’de, insan ticareti yapan bir çeteye operasyon düzelendi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca, yalan vaatlerle Türkiye’ye getirilen yabancı uyruklu kadınları fuhuşa sürükleyen bir çetenin varlığı tespit edildi.

4 Yıl 2 Ay Hapis Cezasına Çaptırıldı

Girgin ailesinin içinde bulunduğu otomobille çarpışan sürücüye 4 yıl 2 ay hapis cezası verilirken, tutuklu sürücü Ali Ö. adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Fethiye Ağır ceza Mahkemesi’ndeki duruşma sonrası Girgin ailesinin Avukatı Cemil Kaşlı, verilen cezayı Az buldukları için karara itiraz edeceklerini söyledi.

Toplam 5129 haber.