FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri bir araya geldi

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Merkez Otelciler Derneği üye otellerinin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılımıyla Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Programda FETMOD hakkında bilgiler verilerek sezon hakkında istişareler yapıldı.

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) Başkanı Murat Mallı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) olarak bugün burada toplandık. Üye otellerimizin ön büro müdürleri, resepsiyonistleri ve satış pazarlamada çalışan arkadaşlarla bir araya geldik. Amacımız Fethiye şehir merkezini bir yönelim merkezi haline nasıl getirip daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz şeklinde soruların yanıtlarını bulmak. 

Fethiye şehir merkezi otelleri olarak ayda bir görüşüp istişarelerde bulunuyoruz. Bu tarz birleşmelerin faydasını daha önceden gördük ve görmeye de devam edeceğimizi düşünüyoruz. 

“Bizi keyifli bir sezon bekliyor”

İçinde bayram olan bir nisan ayı geçirdik. Bayramın da etkisiyle bölgede anlık bir yükselme oldu. Fakat bayramın bitmesinden sonra düşüş yaşandı. Ben bu durumu Fethiye şehir merkezi otellerinin dışında tutmak istiyorum. Ölüdeniz tarafına baktığımızda beklenen rağbeti göremiyorum. Biz şehir merkezinde olan oteller olarak ise doluluk oranlarından memnunuz. 
Fethiye şehir merkezi, bir yönelim merkezi olarak vatandaşlara çok güzel ikanlar sunuyor. Merkezde bulunan hiçbir otel her şey dahil ve yarım pansiyon değil. Tavsiye sitelerinde üye otellerimizin puanları çok yüksek. Bizi keyifli bir sezon bekliyor. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN