Kürek Takımları Fethiye'yi Seçti

Fenerbahçe alt yapı ve Şişecam Kürek takımları kamp için yine Fethiye'yi seçti. Fenerbahçe Kürek Takımı ile Şişecam Kürek takımları Fethiye'de çalışmalarını sürdürürken Fethiye'nin kürek takımları için ideal bir kamp merkezi olduğu belirtildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fenerbahçe alt yapı ve Şişecam Kürek takımları kamp için yine Fethiye’yi seçti.  Fenerbahçe Kürek Takımı ile Şişecam Kürek takımları Fethiye’de çalışmalarını sürdürürken Fethiye’nin kürek takımları için ideal bir kamp merkezi olduğu belirtildi.

 

Fethiye Körfezinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe kürek takımı 26 Ocak’ta Köyceğiz’de yapılacak Kürek Milli takım seçmelerine katılacak.    15 günlük kamp için Fethiye’ye gelen Fenerbahçe Kürek Takımı alt yapı sporcuları planlı programlı şekilde çalışıyorlar. Sabah ve akşam saatlerinde günde çift  çalışma yapan Fenerbahçe ve Şişecam sporcularının önümüzdeki hafta sonunda Köyceğiz’de yapılacak milli takım seçmelerine de katılacakları öğrenildi. Fethiye’de günlük güneşlik havada muhteşem bir körfezde çalıştıklarını söyleyen Fenerbahçe alt yapı antrenörü Ozan Yelaldı Fethiye’nin kürek için ideal bir merkez olduğunu söyledi. Yelaldı hedefimiz bu yıl genç erkekler ve yıldız erkeklerde şampiyon olmaktır. Geçen yıl genç erkeklerde ikinci, yıldız erkeklerde takım halinde şampiyon olmuştuk. 26-27 Ocak tarihlerinde Köyceğiz’de yapılacak milli takım seçmelerine 6-7 sporcumuzla katılacağız. Nisan ayında da Fethiye’de yapılacak şampiyonaya geleceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN