'Ne Büyük İlçeler Var Bekleyen'

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye'nin il olma konusunda net konuştu. Özyer 'Şu anda sadece Fethiye il olacaktır yok. Açık ve net öyle bir çalışma şu anda yok. İskenderun'u var, Nazilli'si var, Alanya'sı var. Ne büyük ilçeler var il olmayı bekleyen' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye’nin il olma konusunda net konuştu. Özyer; “Şu anda sadece Fethiye il olacaktır yok. Açık ve net öyle bir çalışma şu anda yok. İskenderun’u var, Nazilli’si var, Alanya’sı var. Ne büyük ilçeler var il olmayı bekleyen” dedi.

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatının Nif Mahallesi’nde 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘Evet’ oyu verilmesi için yapılan propaganda çalışmasına, Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer de katıldı. Nif Mahallesi’ndeki propaganda çalışmasına Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ak Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Nif mahallesi sakinlerine Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirtip, 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘Evet’ oyu verilmesinin Türkiye’de darbelerin ve vesayetin önünü kapatacağını anlattı.

Fethiye’den Önce İl Olmayı Bekleyen Büyük İlçeler Var

 

Vatandaşların dert ve dileklerini de dinleyen Vekil Özyer, bir vatandaşın Fethiye’nin il yapılması konusundaki sorusunu da şöyle cevaplandırdı: “İl olma konusunu kesin ve net söylüyorum: Şu anda Fethiye il olacak mı? Olacak demiyorum. Olması zor çünkü bir Fethiye değil başka il olmayı bekleyen yerler var. Türkiye’de yeni il çalışması yapılırsa Fethiye’de içinde olacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa elimizden gelen mücadeleyi fazlasıyla veririz. Ama şu anda sadece Fethiye il olacaktır yok. Açık ve net öyle bir çalışma şu anda yok. İskenderun’u var, Nazilli’si var, Alanya’sı var. Ne büyük ilçeler var il olmayı bekleyen. Yeni iller yapılır, Fethiye’de içinde olur. Onun dışında ben Belediye Başkanlarımız, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ne talepte bulunduysa hepsinin takipçisi oldum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN