Yalçın, 'Festival çok güzel ilerliyor'

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival yoğun bir katılımlar devam ediyor. Festival hakkında konuşan Enver Yalçın ise yoğun katılımın olduğunu belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle devam ederken Festival hakkında konuşan Enver Yalçın ise yoğun katılımın olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.
“Kuzugöbeği ve Dastar Festivali’ne yoğun bir katılım var”
Enver Yalçın, “13.’sü düzenlenen Kuzugöbeği ve Dastar Festivali her zaman olduğu gibi çok geniş bir katılımla icra ediliyor. Başkanımız Sayın Alim Karaca’nın açılışıyla yine her yıl olduğu gibi güzel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Güzel bir etkinlik, bölgemizdeki her türlü değerli insanları, yöneticileri, STK ve başkanları ağırlıyor. Çok güzel de bir katılım olmuş, inşallah Allah gerisini göstermeyi de nasip eder. Bu sene yağmurlar düşük olduğu için çok fazla kuzugöbeği yok. İnşallah geçen yılki gibi çok yağmur olur ve insanımıza, ülkemize dışarıdan gelen turistlere de kuzugöbeğini tanıtma fırsatı buluruz. 
Yörük müzesi de gayet güzel ilerliyor. Geçen yıl yaklaşık 150 bin misafir ağırlayarak, 3 bin parça eser bulunan müzemde yine yenilerini katmaya devam ederek müzemi çalıştırmaya devam ediyorum. Kimseden ücret talep etmiyorum. “Geçmişini bilmeyen milletlerin, coğrafyasını başkası çizer” diye bir laf var. Geçmişte Anadolu insanının hangi şartlar altında yaşayıp, günümüz teknolojisi ve geçmiş teknolojinin kıyası yapılarak haline şükreden bir gençlik ve çalışan, başaran gençlik yetişiyor.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN