Kültür

Son dakika Kültür - Sanat haberleri, en son Kültür - Sanat haberler,, Kültür - Sanat haberleri burada, haber oku | Kültür - Sanat

Kültür Haberleri

Köyceğiz Fen Lisesi’nde roman kahramanları buluştu

Muğla’nın Köyceğiz Fen Lisesi öğrencileri ‘Dünya Roman Kahramanları Günü’ kutlamaları çerçevesinde roman kahramanlarını canlandırarak okulda buluşturdu.

Muğla’da kitap ve sanat günleri başlıyor

Muğla’da Yazar ve Şairler Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 2. Kitap ve Sanat günleri başlıyor.

Milas Belediyesi Tarihine Sahip Çıkıyor

Tarihi ve kültürel birikimiyle öne çıkan Milas’ta köy çeşmelerinin tarihsel nitelikleri hakkında arşiv oluşturularak, korunmasına yönelik projeler üretilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

Kültür Evleri’ni 50 bin kişi ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait Osman Hamdi Bey, Bozüyük Kültür Evi ve Belen Kahvesi’ni 2023 yılında 50 bin 783 kişiyi ağırladı.

Muğla Büyükşehir Türkan Saylan’ın 88. Doğum Günü’nü Konserle Kutladı

Tıp doktoru, akademisyen, yazar, eğitimci ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) eski genel başkanı Türkan Saylan için 88. doğum gününde Muğla Büyükşehir Belediyesi anma konseri düzenledi.

Korkmazgil, “Bu oyun için uzun süre hazırlandık”

Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Neye Niyet Neye Kısmet” adlı oyun, seyircilerden tam not aldı.

Başkan Uzundemir Ortaca’daki Yatırımları İnceledi

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir Ortaca’da devam eden Belediye yatırımlarını inceledi.

Ula’da gençler gönüllere dokundu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörleri ve gençlik merkezi gönüllüleri Ula Kızılyaka İlköğretim Okulu ve ortaokulunda çocuklarla kültür sanat ve sportif faaliyetler düzenledi.

Fethiye’de El Emeği Ürünler Sergileniyor

Fethiye Kardelen Sanat Derneği üyelerinin el emeği ürünleri, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor. Fethiye Kardelen Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talim Kalemkaryan, mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fethiye Film Festivali’ne Katılım Yoğun

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) tarafından düzenlenen Fethiye Film Festivali, 7 Aralık’tan bu yana film severleri ağırlamaya devam ediyor. Fethiye Film Festivali, yarına kadar Fethiye Erasta AVM Aksin Sinemasında film severler ile buluşmaya devam edecek. Fethiye Film Festivali Koordinasyon Ekibinden Ömer Öner, festival ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Marmaris'te Kahkaha Dolu Gece

Muğla Tazelenme Üniversitesi Tiyatro Grubu 'Mısmıtıl Tamşa' adlı tek perdelik komedi oyunuyla izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Stratonikeia Antik Kentinde, Gençler Seramik İşledi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kötekli Gençlik Merkezi Genç Ofis gönüllü gençleri Yatağan Stratonikeia antik kentinde seramik atölye çalışması gerçekleştirdi.

Bir yıllık emeklerini sergilediler

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Uluslararası Gençlik Merkezi özel bireylere yönelik kültürel ve sanatsal faaliyetler etkinliği düzenlerken, etkinlikte bireyler bir yıl boyunca yaptıkları ürünleri sergiledi.

Bodrum'da ünlü tiyatro oyunu seyirciyle buluşuyor

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türkiye genelinde büyük ilgi gören oyunu "Ben Frida Kahlo: Otoportre" ile tiyatro severleri buluşturuyor.

Abi, kardeş buluşmasında öğrenciler tarihi Muğla'yı gezdi

Menteşe ilçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen abi, kardeş buluşmasında öğrenciler tarihi Muğla'yı gezdi.

Muğla’da Yaşam’ resim yarışması ödülleri verildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı anısına plastik sanatlar alanında Cumhuriyet’in yetiştirdiği sanatçıların çalışmalarını desteklemek ve sergilemek amacıyla düzenlenen, 57 sanatçının 69 eserle katıldığı ‘Muğla’da Yaşam’ temalı resim yarışması ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genç Ressamın Eserleri Sanatseverlerle Buluştu

İlayda Metan’ın “Collective Resim” Sergisi, Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. organizasyonuyla Bodrum Kent Müzesi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

“Sihirli Gemi” Her Cumartesi Sahnede

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından çocuk oyunu “Sihirli Gemi” cumartesi günleri Nurol Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

‘Son kaçamak’ izleyenleri kahkaya boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Son Kaçamak’ adlı komedi türündeki tek perdelik oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

Toplam 917 haber.