Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Muhittin Kayabaş, “Herkesin gönlünü kazanmalıyız”

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı düzenlediği kahvaltılı toplantıda, geçmiş dönemlerde teşkilatın çeşitli kademelerinde görev alan yöneticilerle bir araya geldi. AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Muhittin Kayabaş ve Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı yöneticileri ve kadın kolları yönetiminin de hazır bulunduğu program Şımarık Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Halk Adamı Halkın Arasında

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımının Nazilli Belediyespor ile oynadığı maçı halkın arasında gençlerle birlikte izleyen CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, “Halkın adamı halkın arasında” sloganlarıyla karşılandı

Bulut “Fethiye’nin ilk bayan belediye başkanı olacağım”

İYİ Parti Fethiye’de; seçim yarışına bayan belediye başkan adayı ile girdi. İYİ parti günlerdir konuşulan bayan belediye başkan adayını resmen açıkladı. İYİ Parti Fethiye ilçe teşkilatında başarılarla dolu basamakları tek tek tırmanan Nagihan Ünal Bulut; 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partisinin belediye başkan adayı oldu. Nagihan Bulut seçildiği takdirde Fethiye Belediyesinin ilk bayan belediye başkanı olacak. İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Nagihan Ünal Bulut; İYİ Parti Fethiye İlçe başkanlığında düzenlenen tören ile adaylığını ilan etti. Yoğun katılımın olduğu aday tanıtım etkinliğinde ilk konuşmayı İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek yaptı…

Karaca : Sosyal sorumluluk projelerimizle insanların hayatına dokunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği sanayi sitesinde, esnaflar kadar sanayideki vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Alim Karaca, vatandaşların sorularına karşılık problemlerin çözümü hakkında verdiği net cevaplar, geçmişte de uyumlu ve başarılı bir belediye başkanlığı yürütmesi nedeniyle inandırıcı bulunarak güven aşılıyor.

Saatcı’dan Gürün’e zehir zemberek açıklama

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde konuşan Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, büyükşehir belediyesi tarafından el konulan gelir kaynaklarının ilçe belediyelerinin belini büktüğünü belirterek, “Göreve geldiğimiz zaman açılan davaları geri çekeceğiz ve alınan bu yerleri ilçe belediyelerine geri vereceğiz.” dedi

Önce istedi, sonra inkar etti

31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala siyasi ortam alevlenmeye başladı. defalarca aday adaylığını açıklamasına rağmen sonuca ulaşamayan Kayaman bu seçimde ise şansını İYİ Partiden yana kullanmak istemiştir. Ancak alınan duyumlara göre partisinden aldığı tepkiler üzerine kararından vaz geçen Kayaman sanki parti yönetiminden istek gelmiş gibi kamuoyunu yanıltıcı bilgiler vermiştir. Bunun üzerine İYİ Parti Fethiye ilçe yönetimi bir açıklama yaparak gerçekleri aşağıdaki duyuruyu ilan etti.

Saatcı, resmi adaylık başvurusunu yaptı

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Muğla İl Seçim Kurulu’na resmi adaylık başvurusunu yaptı.

Alim Karaca’ya Sanayi Sitesinden Büyük İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca beraberindeki heyetle seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Fethiye Sanayi Sitesi esnafından büyük ilgi gördü. Sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Alim Karaca, seçimi kazandıktan sonra sorunların tek tek çözüleceğini dile getirdi.

Muhittin Kayabaş, “Göcek her anlamda markamız olacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’a destek her geçen gün artıyor. Her zaman halkın içinde olan Kayabaş, Fethiye ve çevresinde ziyaret ettiği bölgelerde yakın ilgiyle karşılanıyor.

Karaca “Boş tartışmalarla vakit kaybetmeyeceğiz”

Aday adayı olduğu günden beri partili partisiz tüm kesimlerden ilgi gören CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca’ya destek her geçen gün biraz daha artıyor. Ziyaret ettiği sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve vatandaşların samimi yaklaşımlarıyla karşılanan Alim Karaca, “Her geçen gün büyüyen, büyürken sorunları da artan Fethiye’de sorunların konuşulma dönemini bitirip çözüme kavuşturma dönemini başlatmaya geliyoruz” diye konuştu.

Başkan Saatcı, Muğla’da esnaf temsilcileriyle görüştü.

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de esnaf temsilcileriyle görüştü.

Başkan Saatcı’ya bir destek de Yatağan’dan…

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yatağan Belediye Başkanı CHP’li Hasan Haşmet Işık’a Yatağan’da bir araya geldi. Başkan Saatcı’ya destek ve katkı vereceğini söyleyen Başkan Işık, “Başkan Saatcı, Yatağanlıları şimdiye kadar samimiyetle Fethiye’de misafir etti. Fethiye’de 4 dönem başarılı hizmetler yaptı. Bunlar unutulmaz” diye konuştu.

Muhittin Kayabaş’tan destek sözü

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyet Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin ve yönetimini ziyaret etti.

Alim Karaca “Muhtarlarımız belediyemizin en önemli temsilcileri olacaktır"

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca muhtarlarla bir araya geldi. Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Alim Karaca; Fethiye’nin mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişleri yapılarak; mahallelerin sorunları dinlendi.

Hıdır; “Bir 1 bir üzülen Muğla'lı hemşehrilerimizin bir1bir gönlünü alacağız”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş; seçim çalışmaları programı kapsamında Fethiye’de görev yapan yazılı ve görsel medya temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Muhittin Kayabaş’a büyük destek

AK Parti’nin Yeni Mahalle, Cami ve Çatalarık mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına yoğun bir katılım oldu. Büyük bir destek ve sevgi seli ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’ye artı değer kazandıracak ve gelecek nesillere uzanacak projelere imza atacaklarını söyledi.

Ortaca’da Başkan Saatcı rüzgarı…

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ortaca Belediye Başkanı ve adayı Hasan Karaçelik’in seçim bürosu açılışına katılım sağladı. Ortaca halkının büyük ilgisi karşılanan Başkan Saatcı, “Biz düzen bozmaya değil, düzeni kurmaya geldik, oyunu kurmaya geldik!” derken konuşması sık sık halk tarafından alkışlarla kesildi.

Alim Karaca; “Derdimiz hizmet etmek”

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca; odaları ziyaret etti. Alim Karaca oda yönetimleri ve çalışanları tarafından oldukça sıcak karşılandı. Konuşmasında bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi, daha insanca bir yaşamın tesis edilmesi amacıyla hazırlanacak projelerde ilgili meslek odaları ile işbirliği içinde çalışacaklarını belirten Alim Karaca “31 Marttan sonra bölge ekonomisini canlandıracak uygulama ve projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Her geçen gün büyüyen Fethiye’mizin boş tartışmalarla vakit kaybetme lüksü yok. Hiçbir kurumla, kişiyle kavga etme niyetimiz yok. Derdimiz hizmet etmek” diye konuştu

Muhittin Kayabaş, “Kimseye ayrımcılık yapılmayacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Cumhur İttifakı ortağı MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve MHP’nin geçmiş dönemlerde ilçe başkanlığını yapmış olan Cengiz Çay ile birlikte Köprübaşı Mevkii’ndeki esnafları ve Fethiye Belediyesi Tamirhane Atölyesi’nde görev yapan personeli ziyaret ettiler.