Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

ADAY HAYVACI’DAN ALTI NOKTA’YA ZİYARET

İyi Parti Milletvekilli Adayı Av. Koray Hayvacı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan arkadaşlarıyla birlikte Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesini ziyaret ettiler.

CHP ADAYLARI FETHİYE SANAYİSİ’NDE

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Suat Özcan ve İbrahim Ertürk Fethiye sanayi esnafına ziyaretlerde bulundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ZİYARETLERDE

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Adayları Muhittin Kayabaş, Eylem Tan ve ilçe başkanı Kadir Sarıhan ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖMER ULUDAĞ'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Milletvekili Adayı Ömer Uludağ yaptığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi;

SARIHAN; “HEDEF DÖRT VEKİL”

AK Parti Muğla Milletvekili adaylarının tanıtım etkiliği düzenlendi. DSİ Sosyal tesislerinde düzenlenen etkinliğe; AK parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, AK parti Köyceğiz belediye başkanı Kamil Ceylan, Ak parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldılar.

FETHİYELİ GENÇ KIZ CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI

Henüz 20 yaşında olan Fethiye’nin kızı Irmak Neriman Nebioğlu; İstanbul 3.bölge 19.sıradan milletvekili adayı olarak CHP listesinde yer aldı.

DSP MİLLET İTTİFAKI'NI DESTEKLEYECEK

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçime katılamaz kararı aldığı DSP , 24 Haziran seçimleriyle ilgili kararını verdi. DSP, 24 Haziran seçimlerinde Millet İttifakı’nı destekleyecek.

27.DÖNEM MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELİRLENDİ

27.DÖNEM MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BELİRLENDİ

ŞEN’DEN MENTEŞE VE YATAĞAN ÇIKARMASI

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eşref Şen, bir güne iki ilçeyi sığdırarak Menteşe ve Yatağan ilçesindeki programlara katıldı ve ziyaretler gerçekleştirdi.

SEYDİKEMER SANAYİ ESNAFINDAN ŞEN’E DESTEK

Seydikemer Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eşref Şen’in gördüğü ilgi, şaşkınlık yarattı.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Sevin Çağlayan:

“TEK DERDİMİZ TÜRKİYE’NİN İYİ OLMASI” İYİ Parti Milletvekili aday adayı Sevin Çağlayan, seçim çalışmalarını Fethiye ilçesinde yaptığı ziyaretlerle sürdürdü. Fethiye'nin gelişmesi, esnafın, çiftçinin ve üreticinin geçim sıkıntısı olmadan hayatını sürdürmesi için çalışacaklarını belirten Çağlayan, "Tek derdimiz Türkiye’nin iyi olması" dedi.

AK KADINLARDAN FGD’YE ZİYARET

5. Olağan Kongre sonunda Ak Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Ayşe Çiftçi ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük’ü ziyaret edip, bilgi alış verişinde bulundu.

FETHİYE’DE İLÇE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili “İlçe Seçim Güvenliği” toplantısı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirildi…

CHP İSRAİL VE ABD’Yİ PROTESTO ETTİ

CHP Muğla ;İl başkanlığı tarafından düzenlenen eylemde, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in, bu duruma tepki gösteren Filistinlileri öldürüp yaralaması, protesto edildi.

ŞEN, SEYDİKEMERLİLER’İN “ÇİFTÇİLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Eşref Şen, Seydikemer Ziraat Odası’nın düzenlediği 14 Mayıs Çiftçiler Günü etkinliğine katıldı.

2.TURA KALIRSA DESTEKLEMEM GİBİ BİR SÖZÜ BULUNMAMAKTADIR

Vatan Partisi MKK üyesi ve Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi kamuoyuna duyurulmak üzere yapmış olduğu açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Dr. Doğu Perinçek'in yapmış olduğu açıklama; ulusal bir gazetede çarpıtarak başlık atılması sonucunda kamuoyunda tepkiye yol açmıştır.

ŞEN, FETHİYE VE SEYDİKEMER GENÇLERİNİ AĞIRLADI

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Eşref Şen, AK Parti gençlik kolları kurultayı nedeniyle Ankara’da bulunan Fethiye ve Seydikemer gençlik kolları üyelerini kahvaltıda ağırladı

YOĞUN BİR İLGİ VE SEVGİYLE KARŞILANDI

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu Bu yıl 10. düzenlenen Fethiye Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beşkaza meydanında kurulan kitap fuarı, fotoğraf sergisi ile festivale destek veren sivil toplum örgütlerinin stantlarını ziyaret etti.

ŞİMŞEK’E MESAJ “SÖZÜNÜN ERİ OL VE OYUNU CHP’YE VER…”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.