Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

SADİ TAŞKIN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde MHP’den Muğla Miletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Sadi Taşkın yazılı olarak bir basın bildirisi yayımladı.

NİHAT ÖZTÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI…

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nedeniyle yapmış olduğu açıklamada “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” tebrik ediyorum” dedi.

ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDILAR

Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Vatan Partisi Muğla çalışmalarını hızlandırdı. Cumhurbaşkanlığına seçmenler tarafından aday gösterilmesi için en az 100 bin seçmenin yazılı teklifiyle seçim kurullarına başvurması gerekiyor.

İYİ PARTİ'DEN ÇIRALIYA ZİYARET

İyi Parti İlçe Teşkilatı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Oda seçimleri ve yaklaşan genel seçimler üzerine sohbet edildi.

MUHSİN ERYILMAZ GENEL SEKRETERLİKTEN MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN AYRILDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

İYİ PARTİ’ DEN “EBELER HAFTASI” ZİYARETLERİ

21 ve 28 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Ebeler Haftası nedeniyle İYİ Parti Fethiye İlçe yönetimi çeşitli ziyaretlerde bulundu. Fethiye Devlet Hastanesi ile Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Özel Letoon Hastanesini ziyaret eden İYİ parti Fethiye ilçe yönetimi Ebelerin haftalarını kutladılar…

DOĞU PERİNÇEK’ İN ADAYLIĞI İÇİN İMZA TOPLANIYOR…

Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanlığı Beşkaza meydanı FBKM önünde stant açarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanlığına adaylığının kabulü için imza kampanyası başlattı.

AK PARTİ' DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARI BAŞLADI…

AK Parti Muğla İl BaşkanıKadem Mete, milletvekili aday adaylığı başvurularının başladığını söyledi. İl Başkanı Mete, başvuru sürecinin 29 Nisan Pazar günü sona ereceğini belirtti.

İYİ PARTİ’YE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu “Gelin Tanışalım Birlikte Olalım Kokteyli” yoğun katılım ile gerçekleşti. İYİ Parti Fethiye ilçe merkezinde düzenlenen etkinliğe; Fethiye’deki bazı sivil toplum kuruluşlarının bayan temsilcileri ile davetliler katıldılar.

FTSO YÖNETİMİ İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET EDEREK BAŞARILAR DİLEDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

BAŞKAN SAATCI’DAN CEVAP

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’ın sözlerine açıklık getirdi.

SARIHAN “MERKEZİ HÜKÜMETİN YAPABİLECEĞİ BİRÇOK ŞEYİ YAPTIK”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Fethiye’nin yıllarca beklediği projelerinde gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Körfez temizliği ve kurvaziyer liman projelerinin çok büyük projeler olduğunu ve hemen oldu bittiyle yapılamayacağının altını çizen Sarıhan, bu projelerin alt yapı çalışması, maddi kaynak aktarımı, hangi usul ve şekillerle yapılacağı konusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

“KADİR SARIHAN” TEKRAR BAŞKAN SEÇİLDİ

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi gerçekleşti. 430 delegeden 409’unun oy kullandığı seçimde Kadir Sarıhan 252 oy alarak başkan oldu. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Fethiye 6. Olağan Kongresine Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, AK Parti Medya Tanıtım İlişkileri Sorumlu Başkan Yardımcısı Yelda Gökcan, AK Parti MKYK üyesi Bülent Karakuş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. Kongreyi siyasi konuşmalar öncesi Demokrat Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’da ziyaret ederek, sonucun hayırlı olmasını diledi.

SARIHAN “2017 YILINDA 100 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan 2017 yılında Fethiye’ye yaklaşık 100 Milyon TL’lik yatırım yapıldığını söyleyerek, 2018 yılında da AK Parti hükümeti olarak Fethiye’ye değişik yatırımların yapılacağını belirtti. 2017 yılının ülke içi ve ülke dışı sorunlardan dolayı pek iyi geçmediğini de söyleyen Sarıhan, “2018 yılının çok iyi geçeceğini düşünüyorum. 2018 hayırlısıyla güzel günlerin işaretçisi ve 2019’da da seçimlerle birlikte bir yenilenmenin kabuk değiştirmenin fırsat olduğu bir yıl olacak” diye konuştu.

SARIHAN “YENİ BİR DÖNEMİN KAPISINI AÇACAĞIZ”

AK Parti Fethiye İlçe teşkilatının 6. Olağan Kongresi 24.12 2017 Pazar günü Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Yoğun katılım ile gerçekleşecek olan AK Parti Fethiye İlçe Kongresinde 430 delege oy kullanacak. 6. Olağan İlçe kongresi ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan; partili ve partisiz tüm Fethiyeli vatandaşları ilçe kongresine davet etti.

KULLUKÇU GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı olağan kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü yoğun katılım ile gerçekleşti. CHP Fethiye İlçe Olağan Kongresinde 3 başkan adayı yarıştı. Ayrı ayrı 3 adet blok liste ile gerçekleşen ilçe başkanlığı seçiminde kazanan taraf mevcut başkan Avukat Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu listesi oldu.

SARIHAN: “İSTİFA ETMEDİM”

Fethiye’de Ekim ayında yapılması düşünülen Ak Parti İlçe Kongresine sayılı günler kala kamuoyunda da çeşitli söylentiler yer almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan’ın istifasının istendiği yönündeki söylentilere, Başkan Kadir Sarıhan basın açıklaması yaparak cevap verdi. Sarıhan bu tür söylentileri çıkaranları kınayarak: “istifa etmedim genel merkezden de böyle bir talep gelmedi” dedi.

SARIHAN “AMACIMIZ FETHİYE’YE HİZMET ETMEK”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ak parti Fethiye İlçe başkanı Kadir Sarıhan Ak parti Fethiye teşkilatının delege seçimleri ve Ak parti Fethiye olağan kongre tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Genel merkezimiz onayladığı takdirde Ak parti Fethiye İlçe teşkilatının 6. Olağan kongresinin 30 Eylül 2017 tarihinde gerçekleşeceğini söyleyen Ak parti Fethiye İlçe başkanı Kadir Sarıhan “Aday mısınız” sorusuna karşılık “Amacımız Fethiye’ye hizmet etmek. Hiç bir siyasi hırsımız ve koltuk merakımız yok. Bunu hemşerilerimiz ve kamuoyu bilmektedir. Görev peşinde koşan değil görev verilen ve verilen görevi aldığında en iyi şekilde yapmaya çalışan bir kişi oldum ve bundan sonrada böyle olacaktır” dedi.

VATAN PARTİSİNDEN CHP’YE BÜYÜK TEPKİ

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşünün” 19.gününde yürüyüşe HDP’lilerin de katılmasına büyük tepki verdi. Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi yapmış olduğu açıklamada HDP Kandıra’dan yürüyüşe dahil oldu ve Kılıçdaroğlu ile kol kola girerek yürüdü. Bu durum toplum vicdanını yaralamıştır” dedi. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi parti binasında yapmış olduğu açıklamada “Bu yürüyüş, CHP’nin bonzai’si dir. Tarih böyle yazacaktır. Bir an önce CHP’li yurtsever dostlarımızın bu uyuşturucu etkisinden çıkmasını diliyoruz” dedi…

Toplam 2207 haber.