Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye’de 19 Mayıs Coşkusu Tören ve Etkinliklerle Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Fethiye'de 19 Mayıs Gençlik Konseri'ne yoğun ilgi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Onur Asilkılıç ve Gece Yolcuları konseri düzenlendi. Konsere gençler yoğun ilgi gösterdi.

Fethiye'de 19 Mayıs’ta anlamlı konvoy

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda motosiklet konvoyu düzenlendi.

CHP’den çelenk töreni

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Denizin dibinde Türk bayrağı açıp, 19 Mayıs'ı kutladılar

 Fethiye’de dalış okulundaki dalgıçlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yılını denizin dibinde dev Türk bayrağı açarak kutladı.

Köyceğizli hacı adayları dualarla uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde hacı adayları dualarla yolcu edildi.

Köyceğiz’de Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Filistin’de yaşanan savaş ve soykırıma karşı durmak için Köyceğiz Diyanet Gençliğinin ve diyanet sendikalarının öncülüğünde tüm sivil toplum kuruluşlarının katkısıyla Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı.

High Q People Fethiye’de açıldı

High Q People, Akarca Mahallesi Namık Kemal Caddesi no:72/A Fethiye’de hizmete açıldı. Açılış programına Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkan Vekili Tuğçe Doğu ve çok sayıda davetli katıldı.

Fethiye’de Türkçe Pop Müzik Korosu öncesi prova

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Şef Serhan Korhan yönetiminde Türkçe Pop Müzik Korosu düzenlenecek. 21 Mayıs Salı günü saat 20.00’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan koro öncesi Çalış’ta prova yapıldı. Şef Serhan Korhan açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Otgöz’den “19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin işgal girişimleri karşısında direniş azminin sembolü, hürriyet aşkının en güçlü nişanesidir. Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen vatanımızı işgalden kurtaran 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz”.

Fethiye’de Ali Tunç’un Şefliğinde Bahar Konseri Düzenlenecek

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği tarafından Ali Tunç’un şefliğinde Bahar Konseri düzenlenecek. Konser, bugün saat 20.30’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde olacak.

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan 19 Mayıs Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fethiye’de Dr. Engin Deniz yaş alma sürecindeki nörolojik sorunları anlattı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı ve Aktif Yaş Alma Programı (SAYAP) tarafından Dr. Engin Deniz’in yaptığı konferans ile birlikte orta yaşlı olan vatandaşlar için yaş alma sürecindeki sık karşılaşılan nörolojik sorunlar anlatıldı.

Fethiye ÇYDD’den “Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş Savaş’ında Orotoryosu”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi ve Fethiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105.yılını kutlamak amacıyla “Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş Savaş’ında Orotoryosu” düzenlendi.

Fethiye’de düğün sezonu açıldı! Altın fiyatları ne durumda..

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonuna girilmesiyle beraber düğün sezonu da açılmış oldu. Peki kuyumcularda en çok hangi altın grubu tercih ediliyor? Altında alım gücü ne durumda? Tufanlar Kuyumculuk’tan Seyfettin Dalkılıç açıkladı.

Kaymakam Ertaş’a AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'ndan ziyaret

Muğla’nın Fethiye ilçesinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol ve ilçe teşkilatı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a ziyarette bulundu.

Gençlik Haftası'nda gönüllü gençler lavanta ekti

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ula Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Gökova Akçapınar Mahallesi’nde gönüllü gençler lavanta ekimi gerçekleştirdi ve otantik çocuk oyunları şenliği düzenlendi.

Muğla'da Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başladı.

Fethiye İngiliz Televizyonlarında Tanıtılacak

Fethiye Belediyesi, Türkiye'nin dünyada en çok tanınan turizm merkezlerinden birisi olan ilçenin yurtdışındaki şöhretini daha da artırmak için kolları sıvadı.

Toplam 14728 haber.