Fethiye'de Dr. Engin Deniz yaş alma sürecindeki nörolojik sorunları anlattı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı ve Aktif Yaş Alma Programı (SAYAP) tarafından Dr. Engin Deniz'in yaptığı konferans ile birlikte orta yaşlı olan vatandaşlar için yaş alma sürecindeki sık karşılaşılan nörolojik sorunlar anlatıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de Sağlıklı ve Aktif Yaş Alma Programı (SAYAP)’ın koordine ettiği, Dr. Engin Deniz’in konferansıyla yaş alma sürecindeki sık karşılaşılan nörolojik sorunlar konferans yoluyla anlatıldı. Konferans, saat 12.30’da Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Dr. Engin Deniz konuyla ilgili “Konferansımız güncel bir konuyla ilgiliydi. Türkiye’de yaş alan orta yaşlı sayımız artmaya devam ediyor. Bu konferansta da yaş alma sürecinde sık karşılaşılan nörolojik sorunlardan bahsettim” dedi.
Bu konferansın koordinatörü SAYAP yöneticisi Bahriye Varol, “SAYAP’ın yöneticisiyim ama aynı zamanda bu konferansın koordinatörüyüm. 15 günde bir SAYAP üyelerine ve tüm halkımıza konferanslar veriyoruz. Birbirinden değerli profesörler geliyor. Bugünkü konuğumuz da Dr. Engin Deniz bey oldu” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN