Başkan Otgöz Çocukları Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, çocukları unutmadı. Başkan Otgöz'ün, çocukların gönüllerince eğleneceği park yapımı talimatı vermesi üzerine ekipler çalışmalara başladı.

Seydikemer İlçesi Yayla Ceylan Mahallesine park ve çocuk oyun grubu yapımına başlandı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatıyla Belediye Park ve Bahçeler ekipleri tarafından yapımı en kısa sürede tamamlanacağı vurgulandı.

Belediyemiz sınırları içindeki her bir birey bizim için çok önemlidir diyen Belediye Başkanı Otgöz konuyla ilgili olarak, "Park ve çocuk oyun gruplarında öncelikli olarak eksik olan mahallelere yoğunlaşıyoruz. İlçemiz genelinde nerede eksik park, çocuk oyun grubu var ve yok ise tespit çalışmalarını ekiplerimiz yapıyor. Durum tespitinin bitmesi ile eksiklerin giderilmesi yönündeki çalışmalarımız sürecek" dedi.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
0 530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Dost Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!