Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’un yeni sezon forma sponsoru belli oldu

Fethiyespor, 2024-2025 yılı forma, kamp ve antrenman malzemeleri için Adidas markası ile anlaşma yaptı.

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü'nde Halter Branşı Açılıyor

Muğla'da sporun gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, Ege Yıldızları Spor Kulübü halter branşını açıyor.

Bodrum FK, tecrübeli stoper Christophe Herelle’yi kadrosuna kattı

 Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü, Metz’de forma giyen 31 yaşındaki defans oyuncusu Christophe Herelle ile anlaşmaya vardı. Yeşil beyazlı ekip tecrübeli stoper ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Muğlaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Muğlaspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Teknik Direktörü Besim Durmuş yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla start verdi. Ortaköy Kemal Dirikan Tesisleri'nde yapılan antrenmana takımın tüm oyuncuları eksiksiz katıldı.

Fethiye'de 100. Yıl sahil güvenlik kupası yelken ve kürek yarışları düzenlendi

Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından '100. Yıl Sahil Güvenlik Kupası Yelken ve Kürek Yarışları' gerçekleştirildi. Yarışların sonunda düzenlenen ödül töreninde Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Muğlaspor, Kızılateş'i Renklerine Bağladı

Muğlaspor, son 2,5 sezondur Isparta 32 Spor forması giyen 30 yaşındaki orta saha-ön libero Cemal Kızılateş'i kadrosuna kattı.

Fredy Ribeiro, Bodrum FK’da

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, Eyüpspor forması giyen Fredy Ribeiro ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Seydikemersporda Hedef Bir Üst Lig

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor yönetim kurulu başkanı B. Önder Akdenizli, sezon öncesi Seydikemerspor yönetimi ve teknik kadro ile bir araya gelerek sezon öncesi görüş alış verişinde bulundu. Toplantı sonrası Seydikemersporun bu sezon bir üst lige çıkması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirten başkan Akdenizli, “İnşallah geçen yıl yarım kalan hayalimizi bu yıl gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Hamza Hamzaoğlu, ‘Şampiyonluğu kutladık’

Galatasaray eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından organize edilen programa katıldı. “Burada olmaktan çok mutluyum” diyen Hamzaoğlu, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek açıklamada bulundu.

Fethiye'de Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı. Şampiyonluk kupası Fethiye'ye getirildi.

Kaymakam Ertaş yaz spor okullarını ziyaret etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ali Koç'tan Ferdi Kadıoğlu ve En-Nesyri açıklaması

Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliğine katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer etmek istedikleri En-Nesyri konusunda sabırlarının taşmak üzere olduğunu söyledi. Koç ayrıca, Ferdi Kadıoğlu'nu da birçok kulübün istediğini ancak bırakmayacaklarını vurguladı.

53. Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı Göcek’te Sona Erdi

53. Deniz Kuvvetleri Kupası Uluslararası Açık Deniz Yat Yarışı Fethiye’nin Göcek Mahallesi açıklarında sona erdi.

Fethiyespor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına günde yaptığı iki antrenman ile devam ediyor.

Paris 2024 Olimpiyatlarına Muğla'dan 3 Sporcu Katılacak

Muğla, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Ecem Güzel, Yiğit Yalçın Çıtak ve Ayşe Tekdal isimli üç sporcusuyla Türkiye'yi temsil edecek.

İş İnsanı Yasin Örskan Dirmil Yağlı Güreşlerinin Yeni Ağası Oldu

İş insanı Yasin Örskan Dirmil Altın Sipsi Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Kültürel Etkinliklerinde Kırkpınar'ın rövanşı niteliğindeki Dirmil Güreşleri'nin yeni çayır ağası oldu. 4 adayın katıldığı ağalık yarışını 3 milyon TL ile Yasin Örskan kazandı.

Köyceğiz'de 15 Temmuz satranç turnuvası düzenlendi

Köyceğiz Spor Salonu'nda; İstanbul, İzmir, Gaziantep, Erzincan, Denizli, Aydın, Yalova, Muğla ve İlçelerinden katılım sağlayan sporcularla 13 Temmuz 2024 tarihinde başlayan turnuva 2 gün sürdü.

Muğla Atatürk Stadyumu'nda yenileme çalışmaları başladı

Muğla Atatürk Stadyumu'nda depreme dayanıklılık testi sonucunda yıkım kararı verilen betonarme açık tribünün yenilenmesi için yıkım çalışmaları başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına masa tenisi turnuvası düzenlendi

Menteşe Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Şehitleri Anma Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Yoğun ilgi gören turnuva Menteşe ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplam 2830 haber.