Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye Balıkçılarından Palamut Beklentisi: "Eski Günler Geri Gelecek mi?"

Fethiye'de balıkçılık sektörünün önde gelen isimlerinden Ersun Engin, yaptığı açıklamalarla bölgedeki balıkçılar ve deniz ürünleri tüketicilerini heyecanlandırdı. Engin, Eylül ayından itibaren Karadeniz'de başlayacak olan palamut balığı sezonunun Fethiye'ye de yansımasını beklediklerini ifade etti.

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndan Aşure İkramı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Fethiye Esnaf Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi Çıraklık Okulu, Fethiye’de Sanayi bölgesinde aşure etkinliği düzenledi.

Fethiye Kesikkapı Mahallesi’nde Aşure Programı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kesikkapı Mahallesi’nde bulunan Gül Camisinde Muharrem Ayı sebebiyle aşure etkinliği düzenlendi.

Fethiye Alzheimer Derneği’nde muhteşem canlı müzik dinletisi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Alzheimer Derneği’nde Alzheimer hastası olan vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için canlı müzik etkinliği düzenlendi.

MUSKİ’nin Köstebeği Muğla’yı Tarıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, ‘Köstebek’ adlı robot kamera ile kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını tarayarak yerüstüne çıkmayan arızaları tespit ediyor. Ekipler bugüne kadar 290 kilometrelik kanalizasyon hattının taramasını yaparken arızalara gidererek yeraltı su kaynaklarının kirlenmesini önlüyor ve çevreyi koruyor.

Belediye Personelinden Başkan Ünlü'ye Atatürk Portresi

Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli kahvaltıda buluştukları Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye Atatürk Portresi hediye etti.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri bir araya geldi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla akşam yemeği organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen organizasyona Muğla’nın birçok ilçesinden gazeteciler bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiler.

Denizcilere Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Ortaca Festivalinde Ankaralı Ayşe Rüzgarı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bu yıl 27’incisi düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin 4’üncü gününde Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer sahne aldı.

Belediyeden Karavan Ve Çadırlara Yönelik Denetim

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kamp ve karavan alt yapısı bulunmayan alanlar ile halk plajlarına gelişigüzel çadır kuran, karavan park ederek çevre, görüntü ve gürültü kirliliğine neden olanlara yönelik denetim ve uygulamalar yapılıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden Lavanta Şenliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yerkesik-Yeniköy Mahallesi'nde oluşturulan lavanta bahçesinde düzenlenen Lavanta Şenliği, büyük ilgi gördü.

Müzikli Fethiye Akşamları devam ediyor

Müzikli Fethiye Akşamları, Adem Kazan ve Ali Tunç konseriyle Şehit Fethi Bey Parkı’nda devam etti.

Çalış Halk Plaj uygun fiyatlarla hizmete devam ediyor

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Çalış Halk Plaj uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

Başkan Aras’tan Yatağan Mesaisi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yatağan ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaret programı kapsamında Başkan Aras’a, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ve Cumhuriyet Halk Partisi Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi 100 Yaş Evinde Yazlık Sinema Günleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe’de bulunan Nilüfer Caner 100 Yaş Evinde düzenlediği yazlık sinema günleri ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Yıl boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan 100 Yaş Evlerinde, yaz aylarına özel olarak gerçekleştirilen etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Fethiye Rotary Kulübü 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı’nda Bir Araya Geldi

Fethiye Rotary Kulübü tarafından Denizatı Restoran’da toplantı düzenlendi. Organize edilen toplantının konusu ise “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” oldu. Programa katılan Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ise günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Fethiye'de Gün Batımı Görsel Şölen Oluşturdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde gün batımı eşsiz görüntülere sahne olurken, iskeledeki Türk bayrağı güneşin batışı ile birlikte fotoğraf karelerine yansıdı.

Muğla Valisi Akbıyık’tan Başkan Akdenizli’ye Ziyaret Seydikemer’deki Yatırımlar Hakkında Görüştüler

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, beraberinde Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ile birlikte Seydilkemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’yi ziyaret ederek, Seydikemer’e yapılmakta olan yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Seydikemer TDİOSB Yatırımcılara Açılıyor

Türkiye’nin ilk süt OSB’si olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Organize Sanayi Bölgesi projesinde (TDİOSB) 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren parsel ön tahsis çağrısına çıkılıyor. Fethiye ve Seydikemerli yatırımcılara öncelik verilen başvurular 30 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Toplam 15084 haber.