Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Fethiye’de Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı! Feci Kazada 1 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cahit Gündüz Caddesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Ortaca’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda Ortaca’da M.A. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde arama köpekleri ‘Azot’ ve ‘Etil’ ile birlikte şüphelinin ikametinde arama yapıldı.

Milas'ta Feci Kaza: 4 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Milas'ta hayatını kaybeden ünlü Rus fenomen için ülkesinde yardım kampanyası başlatıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina'nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya'da yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi.

Bodrum'da metan gazı zehirlenmesi: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde terfi merkezinde metan gazından etkilenerek bayılıp düşen işçi yaşamını yitirirken, gazdan etkilenen 2 işçi de hastaneye kaldırıldı.

Havuza Düşen Bebek Boğularak Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde havuza düşen 1 yaşındaki bebek kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bodrum'da 14 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 14 düzensiz göçmen yakalandı, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı.

Uyuşturucu Operasyonlarında 3 Tutuklama

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü 19-22 Temmuz tarihleri arasında Muğla genelinde yapılan Narkotik Suçlarla Mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucu tacirlerine yönelik 14 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda, 150 gram afyon sakızı, 42 gram metamfetamin maddesi, 5,22 gram esrar maddesi, 2 gram kokain maddesi, 185 adet sentetik ecza, tabanca, 6 adet fişek, şarjör ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 200 dolar para ele geçirilmiştir.

Muğla'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

Taksi Durağına Sopalı Baskın: 3 Yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde korsan taksici zannedildiği için darp edilen adamın yakınları, ellerinde sopalarla taksi durağını bastı. Olayda 3 kişi yaralandı.

Muğla'da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından Bir Haftadır Haber Alınamıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 7'inci günde devam ediyor.

Bodrum'da 85 Düzensiz Göçmen Yakalandı; 3 Gözaltı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 85 düzensiz göçmen yakalanırken 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.

Sahil Güvenlikten gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaşa tıbbi tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında seyreden gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekiplerince tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Hırsız turist yakayı ele verdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir işletmeden hırsızlık yaptığı tespit edilen yabancı turist, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Amiri Tarafından Darp Edildiğini İleri Süren Kadın Güvenlikçi Mahkemeye Başvurdu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kadın, amiri ve erkek meslektaşı tarafından darp edildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Kadına yönelik şiddetin her alanda olduğunu belirten S.B.D. adlı kadın güvenlik görevlisi sadece kendisi için değil şiddete uğrayan tüm kadınlar için hukuk mücadelesi vereceğini söyledi.

Muğla’da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadından 5 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları 5’inci günde devam ediyor.

Ortaca’da Kenevir Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Ortaca İlçesinde ikamet eden A.A.T. isimli şahsın kenevir ekimi yaptığı bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evinde arama yapıldı.

Evde Kenevir Yetiştiricisine Operasyon

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesinde ikamet eden E.K. isimli şahsın kenevir yetiştirdiği bilgisini aldı. Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından şüphelinin evinde arama yapıldı.

Toplam 5340 haber.