Turizm

TURİZM

Turizm Haberleri

Turizm Ekstra Cuma günü FRT TV’de başlıyor

FRT TV ekranlarında yayınlanacak olan Turizm Ekstra programının ilk bölümü 19 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da sizleri bekliyor…

Uzunyalı esnafından Başkan Ünlü'ye teşekkür

Uzunyalı'da incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, sezon öncesi tespit edilen acil sorunların çözüldüğünü söyledi. Bölge esnafı da “Verdiğiniz sözü tuttunuz, bizi büyük bir yükten kurtardınız” diyerek Ünlü'ye teşekkür etti.

Çalış-Der Başkanı Ay, Fethiye Kaymakamı Ertaş’ı ziyaret etti

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Küp ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Ertaş’a bilgi verdiler.

Büyükşehir Marmaris-Fethiye Deniz Otobüsü Seferleri Başladı 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris-Fethiye Deniz Otobüsü seferlerinin ilki  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ev sahipliğinde Marmaris Limanı’nda başladı. 

Aydın-Muğla Deniz Otobüsü Seferleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda Başladı 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferleri hizmeti açılışı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Didim’den başladı. 

Ücretsiz halk plajları doldu taştı

Bayram tatili yoğunluğu bayramın dördüncü gününde de devam ediyor. Fethiye’de bulunan ücretsiz halk plajları tatilcilerle doldu taştı.

Fethiye Karaot Plajı sezona hazır

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen ve ekolojik konseptiyle de beğeni toplayan Karaot Plajı yaz sezonuna hazır. Aynı zamanda caretta carettaların da yaşam yeri olan bu plaj vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Günel, ‘Bayrama az bir zaman kaldı’

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala Fethiye’de hizmet veren otellerde rezervasyon oranları artmaya başladı. Ölüdeniz Oyster Residences işletmecisi Günsenin Günel ise konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Türkiye’nin tanıtım yüzü: Kumburnu Plajı

Fethiye’de bulunan Ölüdeniz Kumburnu Plajı, Türkiye’nin turizmdeki tanıtım yüzlerinden bir tanesi. 23 yıldır mavi bayraklı Kumburnu Plajı, her yıl binlerde yerli ve yabancı misafiri ağırlıyor

Tatilcilerin tercihi Fethiye Ölüdeniz Kumurnu Plajı

Fethiye’de hava sıcaklıklarının 30 dereceyi bulmasının ardından plajlarda doluluk oranı artmaya başladı. İstanbul’dan Fethiye’ye tatil için gelen Aslı Hanım ise Ölüdeniz Kumburnu plajını çok beğendiğini söyledi.

Aybars, ‘Ölüdeniz tatil için güzel bir yer’

Fethiye’de havaların ısınmasıyla birlikte tatil yapmak isteyenlerin tercihleri arasında yer almaya başladı. Dünya’nın sayılı güzellikleri arasında yer alan Ölüdeniz Kumburnu ise her sene olduğu gibi bu senede yerli ve yabancı misafirlerin uğrak noktası.

Avcı, ‘Çalış 12 ay turizm bölgesi’

Havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı turistin tercihi haline gelen Türkiye’nin tatil cenneti Fethiye, vatandaşlara çeşitli imkânlar sunuyor. Doğasıyla ve deniziyle hayran bırakan Fethiye, Çalış plajı, Ölüdeniz bölgesi gibi yerlerle de vatandaşa çeşitli olanaklar sunmaya devam ediyor.

Fethiye çadır kamp yerleri

Tatilcilerin vazgeçilmezi olan Fethiye, sıcak bir iklime sahip olmasından kaynaklı özellikle yaz dönemleri birçok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle sayısız kamp alanları bulunan Fethiye’nin en çok merak edilen konularının başında ise bu kamp alanlarının nerelerde olduğudur.

Fethiye, misafirlerini bekliyor

Fethiye’de geçtiğimiz yıllara göre bu sezonun daha iyi geçeceği tahmin ediliyor. İşletmeci Ghislain Charles Sireilles, bu sene Fethiye turizm sezonu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri bir araya geldi

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

Antik Kent'de gençlerle yazar buluşması gerçekleşti

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, Yatağan Turgut Mahallesi'nde yer alan Lagina Antik Kenti'nde gönüllü gençlerle bir araya gelerek yazar buluşması düzenledi. Etkinliğe katılan gençler, yazar Funda Özsoy Erdoğan ile bir araya gelerek yazarlık ve yazarlık süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Çalış Boat’tan geleneksel sezon yemeği

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel sezon açılış yemeği her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarı’nda Tanıtılacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye Turizm Konseyi Nisan ayı toplantısı, Fethiye Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda önemli tur operatörleri, oteller ve acenteleri bir araya getirerek, doğrudan pazarlamaya yönelik etkin bir fuara dönüşen Antalya Turizm Fuarı’nda Fethiye destinasyonunun tanıtılması kararlaştırıldı. Konseyde ayrıca 2024 turizm sezonuna yönelik Fethiye Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren önlem ve çalışmalar hakkında konsey üyelerinin görüş ve önerileri alındı.

‘Turizm Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda “Turizm Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Toplam 394 haber.