Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Alzaymır Hastası Kadın 8 Gündür Her Yerde Aranıyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve 8 gündür kayıp olan alzaymır hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için ekiplerin arama çalışmaları devam ediyor.

Komünist Başkan Yatağan Belediye Başkanı Günay’ı ziyaret etti

31 Mar yerel seçimlerinde partisi tarafından İstanbul Kadıköy’den Türkiye Komünist Partisi Belediye Başkanı adayı yapılan ve seçimi kaybeden Tunceli eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay’ı ziyaret etti.

Başkan Aras, ilk 100 günün hesabını verecek

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 11.30’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan tanıtım töreni ile 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk 100 günde hayata geçirdiği projelerini anlatacak.

Ortaca Belediye Başkanı Tezcan; "Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda adım atmakta kararlıyız"

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Kaplan’ın otogarın bulunduğu alanın Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsisi ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirirken, “Bu konuda doğru adımları Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda almaya kararlıyız. Daha henüz süreç devam ederken yangından mal kaçırır gibi yapılan bu haberleri maksatlı ve iyi niyetten yoksun buluyoruz” dedi.

Muğla Büyükşehir ve Fethiye Belediyesi Faralya’da vatandaşları dinledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi Faralya Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Aras, Başkan Alaşan’ı ziyaret etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Alaşan’ı ziyaret etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bodrum’da Aliyev ile bayramlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bodrum’a gelerek Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bayramlaştı.

İmamoğlu Bodrum'da bayram tatilinde

Kurban Bayramı tatili için Bodrum'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram namazını Amiral Turgutreis Karabağ Camii'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayram Namazını Muğla'da Kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını Marmaris'te bulunan konutundaki camide kılarken, namaz çıkışı partililer ve protokolle bayramlaştı.

Başkan Acar Ünlü, Merhum Belediye Başkanlarını Unutmadı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Kurban Bayramı’nın arifesinde merhum belediye başkanlarının ve aile büyüklerinin kabrini ziyaret etti.

TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras’ı ziyaret etti

TBMM Başkan Vekili Karaca’nın ziyaretinde CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da yer aldı.

Özdemir 'Artık Beklemek Değil İcraat İstiyoruz'

Türkiye Görme engellileri Muğla Şubesi yönetim kurulu adına Şube Başkanı Mehmet Özdemir, engelli bireylerin yaşadığı sorunları bir kez daha dile getirdi ve farklı illerdeki yerel yönetimlerin engellilere dönük uygulamaların, Muğla ve merkez ve tüm ilçelerde da hayata geçmesini talep etti.

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclisi, Alim Karaca başkanlığında yapıldı

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Osman KOCAMAZ’ın 13/05/2024 tarih ve 23961 sayılı dilekçesindeki talebine istinaden; Muğla İli, Fethiye İlçesi, Kaya Mahallesi, 199 ada 70 parsel nolu 6.159,01 m2 yüzölçümlü taşınmazın, Mülkiyeti Belediyemize ait 301,22 m2’lik hissesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili hükümlerine göre satışının yapılıp, yapılmayacağı hususuna ilişkin Meclise havaleli madde oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Aras'tan 'Umutların Aras'ından, Halkın Aras'ına Paylaşımı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldiği 31 Mart yerel seçimlerinden sonra sık sık halka inerek, sorunları dinliyor ve çözüm önerilerini halkla birlikte alıyor.

Kaymakam Ertaş, Esnafla Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Taşyaka Mahallesi esnafları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Akdenizli, Akdeniz Belediyeler Birliği’nde 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye meclis üyeleri Hakan Büyükaydın ve İsmail Cezayirlioğlu ile birlikte Antalya’da gerçekleştirilen Akdeniz Belediyeler Birliği Meclisi 11’inci dönem ilk toplantısına katılım sağladı. 

Çınar, ‘Siyasette gençlerin önü açılmalı’

Zafer Partisi Fethiye ilçe yönetim kurulunun istifasının ardından, Fethiye İlçe Başkanlığı görevine genç iş insanı İbrahim Çınar atandı. Çınar, göreve başlamasının ardından Fethiye’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Fethiye Zafer Partisi'ne Genç İş Adamı Atandı

Zafer Partisi Fethiye İlçe yönetim kurulunun istifasının ardından , Fethiye İlçe Başkanlığına iş adamı İbrahim Çınar atandı. 

Bodrum'da ilçenin sorunları masaya yatırıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kentin sorunları ve bunlara yönelik alternatif çözüm önerilerinin ele alındığı “Kent Yönetişim Toplantıları” başladı.

Toplam 2226 haber.