Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı Temel Atma Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

Fethiye'nin Çamköy Mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak 'Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı' için temel atma töreni coşkulu bir kalabalıkla birlikte gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Çamköy Mahallesi’nde eksik olarak görülen kapalı etkinlik alanın inşasına, temel atma töreniyle start verdi. Törene CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, eski milletvekilleri, meclis üyesi adayları, bazı muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“Davet, Kına, Nişan, Düğün Gibi Alanlarda Kullanılacak”
1630 metrekarelik bir alanda, 850 metrekarelik alanı kullanılarak inşa edilecek olan “Çamköy Çok Amaçlı Kapalı Etkinlik Alanı” davet, kına, nişan, düğün, sergi, toplantı, genel kurul toplantıları, anma geceleri, tanıtım, kermes gibi farklı organizasyonlarda kullanılabilecek. 50 araçlık otoparkın da yapılması planlanan tesisin ihtiyaç duyulan tüm mahallelere yaygınlaştırılması hedefleniyor. 

“İhtiyaçları Gidermek İçin Bütün Ekibimiz İle Birlikte Gece Gündüz Çalıştık”
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Muhtarımın dediğini ikiletmiyorum. Ne söylediyse hepsini de yerine getiriyoruz. Çünkü biz 41 mahallemize eşit hizmet yapacağımızı söylemiştik. Biz misafir odasına çıktık artık. Fethiye’mizin bütün mahallerinde Fethiye Belediyesinin hizmetlerini görebilirsiniz. Her 2 güne 1 açılış yapıyoruz ve temel atma törenleri yapıyoruz. Hiç mazeret üretmeden aralıksız bir şekilde devam ediyor. Değerli arkadaşlar biliyorsunuz çok zor süreçlerden geçtik. Zor günlerde Belediye Başkanlığı yaptım. Muhtarlarımız zor günlerde muhtarlık yaptı. Biz 2.5 yıl çalışmamıza rağmen tam 4 katı hizmet yaptık. Ben 5 yıl boyunca Çamköy’ümüze bir sosyal tesis kazandırmak istedim. Özellikle Çamköy’ümüzün merkezinde güzel bir düğün salonu olsun istedim ama merkezde bir yerimiz yoktu. Daha öncesinden 2028 yılına kadar kiraya verilen bir yer vardı onu yapma şansımız olmadı ama sonra da buradaki Belediye’mize ait alan içerisinde tam 860 metre karelik bir kapalı alan ve bir sosyal tesis yapıyoruz. Çamköy’lülerimiz burada düğününü, duasını ücretsiz bir şekilde yapabilecek. İnşallah 3 ay sonra yine beraber buranın açılışını yapacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Bizler Fethiye’mizin 41 mahallesinde halkımız ile buluşuyoruz.  İlgi ve alakayı gördükten sonra inanın ki büyük bir oy rekoru ile bütün adayların toplamına yakın bir oy ile biz Belediye Başkanlığını tekrar alacağız. 5 yıldır Fethiye’mizde Belediye Başkanlığı yapıyoruz, biz bu 5 yıllık süreç içerisinde hiç ayrıştıran olmadık. Siyasi görüşlerine bakmadan insanları birleştiren, ihtiyaçları varsa yasalar çerçevesinde ihtiyaçlarını gidermek için bütün ekibimiz ile birlikte gece gündüz çalıştık. Hiçbirinize bize oy verdi mi vermedi mi demedik. Sosyal tesis hariç Çamköy’ e yaptığımız yatırım 22 milyon 765 bin TL. Bu benim için yeterli değil. Alınan verginin çok üzerinde yatırım yapmışız. Çamköy artık bir şehir oldu” diye konuştu.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı Temel Atma Töreni Coşkuyla Gerçekleşti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN