Hacı Karakoç'un lezzet durağı

Fethiye Balık Pazarı'nın kalbinde, mis gibi döner kokusuyla ziyaretçilerini kendine çeken Dönerci Hacı Karakoç, kış sezonuna da hızlı bir giriş yaptı. Sezonun bitmesine rağmen mekan, hem yerli hem yabancı müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Hacı Karakoç'un lezzet durağı

Fethiye’de dönerin sıcak adresi, yaz-kış demeden lezzet tutkunlarını ağırlıyor. Fethiye Balık Pazarı’nda hizmet veren Hacı Karakoç, “İşlerimiz gayet iyi. Sezon bitti ama gelen yeni insanlarımız var. Bizi takip eden insanlarımız var. Sağ olsunlar, Allah razı olsun, bizi bırakmıyorlar” diyerek,  turistlerin ilgisinin de sürdüğünü belirtti.
Karakoç, turizm sezonunun tam olarak bitmediğini vurgularken, “Sezon çok iyi değil ama normaldi” sözleriyle genel durumu özetliyor. Dönerin sırrını ise paylaşmamakta kararlı. “Dönerin sırrını veremeyiz” diyerek gülümseyen Karakoç, lezzetin arkasındaki ustalığı koruyor.

Hacı Karakoç'un lezzet durağı
Kış sezonunda da ocak sönmüyor. Her gün saat 11.30’da kapılarını müşterilerine açan işletme, 16.00-17.00 saatleri arasında dönerini bitiriyor. Hacı Karakoç, “Şansı olan 17.00’ye kadar bizim dönerimizi yiyebilir, yoksa maalesef kalmıyor” diyerek müdavimlerine küçük bir uyarı da yaptı.
 

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
0 530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Dost Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!