Karaca, Çalış Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçimler öncesinde Çalış Plajı esnafını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyesi adaylarının yer aldığı gezide esnaflara hayırlı işler dileyen Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. Seçilmesi halinde yeni dönemde Çalış’ta gerçekleştireceği hizmetler hakkında da bilgiler aktaran Karaca, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu. 

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay yaptığı açıklamada, “Öncelikle başkanıma ve meclis üyesi aday arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Son dört yıldır başkanımızla omuz omuza çalışıyoruz. Onun sonucunda bugün dolaştığımız esnafın tepkileri çok pozitifti. Başkanıma hafta sonu yapılacak seçimlerde başarılar diliyorum. Çalış’a ve Fethiye’ye yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Seçimlere alışık bir belediye başkanıyım. Birçok kez seçimlerde yer aldığım için heyecan yok. Seçimin son dakikasına kadar tempolu bir şekilde çalışacağız. Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bölgedeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.

Göreve gelmeden önce de Çalış Plajı’nın sorunlarını biliyordum. Derneğimizle uyumlu bir şekilde, esnaflarımız ile işbirliği yaparak buradaki sorunların büyük bir bölümünü çözdük. Yine buradaki arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Küçük talepleri oldu. Onların talimatlarını vererek, en kısa sürede onları da gidereceğiz. Çalış bir cazibe merkezi haline geldi. Yaz kış turizm yapılabiliyor. Bu yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaflarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN