'Karma Resim Sergisi' açıldı

'Karma Resim Sergisi' Erasta AVM'de açıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü İzzet Demirci ve Resim Öğretmeni Hürriyet Höl tarafından düzenlenen “Karma Resim Sergisi” açıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışa öğrenciler ve vatandaşların ilgisi yoğun olurken serginin 4 Haziran Pazar gününe kadar açık olacağı belirtildi.

Sergi hakkında açıklamalarda bulunan Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdürü İzzettin Demirci, “Çocuklarımız etkinliklerde kendilerini bulur aslında. Kendi iç dünyalarını yansıtırlar. Kendilerine olan özgüvenleri artar. Bu anlamda resim, müzik çalışmaları, sportif faaliyetler alanında çalışmalarımız okullarında oluyor. Resim dalında da sağ olsun okulumuzun resim öğretmeni hürriyet hanım çocuklarla haddinden, gereğinden fazla ilgilendi. Biz de ona çalışma imkânı sağladık, böyle güzel bir sergi ortaya çıktı. Ben bu sergiden dolayı başta öğretmenimiz olmak üzere bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Resim Öğretmeni Hürriyet Höl ise, “Gençler çok yetenekli zaten. Bizim sadece yeteneklerini ortaya çıkartmamız gerekiyordu. Ben de bunu yaptım. Sergi 4 gün açık kalacak. 30’a yakın öğrencinin eseri var. Katılım çok güzel. Herkes dolaşıyor, geziyor, satış istiyorlar. İsteyenlere satış da yapacağız. Önümüzdeki sene tekrar sergi açılsın, çocuklar heveslensin istiyoruz. Resim severleri 4 gün boyunca Erasta AVM’ye bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN