• Haberler
  • Güncel
  • Sevgililer Günü'ne özel takılar Fethiye AVM'de ilgi görüyor

Sevgililer Günü'ne özel takılar Fethiye AVM'de ilgi görüyor

Sevgililer Günü kapsamında Fethiye AVM'de stant açan Galina Chihaioglo, özel tasarım takılar ve kampanyalarla ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. Stantlar 19 Şubat'a kadar açık olacak.

Sevgililer Günü nedeniyle Fethiye AVM'de açılan takı standı, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Galina Chihaioglo tarafından kurulan stantta, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan takı koleksiyonları ve kampanyalar ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Sevgililer Günü'ne özel takılar Fethiye AVM'de ilgi görüyor

AVM’de çok güzel bir takı standı açtıklarını ifade eden Galina Chihaioglo, yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Şu anda gerçekten çok güzel bir kitle yakalandı, ilgi giderek artıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel çok güzel kampanyalarımız var. Özel ürünlerle birlikte sürprizler de hazırladık. Herkesi standımıza bekliyoruz” dedi.

Sevgililer Günü'ne özel takılar Fethiye AVM'de ilgi görüyor

Sevgililer Günü’ne anlamlı ve özel bir hediye almak isteyenler için farklı alternatifler sunan takı standının, 19 Şubat tarihine kadar Fethiye AVM’de ziyaret edilebileceği bildirildi.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
0 530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Dost Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!