• Haberler
  • Spor
  • Seydikemerspor'dan Play-Off Öncesi Gollü Prova: 3-3

Seydikemerspor'dan Play-Off Öncesi Gollü Prova: 3-3

Muğla Süper Amatör Ligi B Grubu şampiyonu Seydikemerspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefi doğrultusunda Play-Off maçları öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavili ekip, hazırlık çalışmaları kapsamında Avusturya temsilcisi Lendorf FC ile Antalya Kemer'de bulunan Oflaz Tesisleri'nde hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Gollü geçen mücadele 3-3 beraberlikle sona ererken, Seydikemerspor’un gollerini Serdar Vefa Yeşil (2) ve yeni transfer Sergen kaydetti.

Seydikemerspor'dan Play-Off Öncesi Gollü Prova: 3-3
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Seydikemerspor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, BAL Ligi yolunda Play-Off sürecinin bu hafta başlayacağını belirterek, “Bu hafta Milas Belediye Milasspor ile Play-Off maçlarımız başlıyor. Rakiplerimiz zorlu. Ama biz de güçlü bir takımız. Ben ve oyuncularımın inancı tam. Bu anlamda Play-Off müsabakaları öncesi bir hazırlık maçı yaptık” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
0 530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Dost Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!