Fethiye'de yardımlaşma ruhu: FETAV standıyla öğrencilere burs sağlıyor
Fethiye'de ayda bir kez kurulan İkinci El Pazarı'nda FETAV stant açtı. Açılan stantta satışı yapılan ürünlerden elde edilen gelir ile üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlanıyor.
Fethiye Salı Pazarı’nda kapalı alanda ayda bir kez kurulan İkinci El Pazarı’nda Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı stant açtı. Yoğun ilgi gören pazarda FETAV gönüllüleri, eğitime ve yardımlaşmaya dikkat çekti.
FETAV Gönüllüsü Mine Akçay, vakfın Fethiye’de yaşayan ancak üniversite eğitimini Fethiye dışında sürdüren öğrencilere burs sağladığını belirterek, tüm çalışmaların gönüllülük esasına dayandığını ifade etti. Akçay, “Bugün çocuklarımız için buradayız. Hepimiz gönüllüyüz ve emekliyiz. İnsanları standımıza davet ediyor, desteklerini bekliyoruz” dedi.
Havanın olumsuz olmasına rağmen pazara ilginin yoğun olduğunu söyleyen Akçay, stantlarının büyük beğeni topladığını ve alışveriş yapan vatandaşların destek olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. FETAV’ın önümüzdeki hafta Çalış Pazarı’nda da stant açacağını belirten Akçay, ayrıca kas hastası Yusuf Eymen için düzenlenecek destek etkinliğinde de yer alacaklarını söyledi.
Bakmadan Geçme

