Dispanser Sokak'ta alışveriş yoğunluğu
Fethiye'de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, yılbaşına sayılı günler kala Dispanser Sokak'ta alışveriş yoğunluğu oluşturdu.
Fethiye'de bugün güneşli ve güzel havanın etkisiyle yılbaşı alışverişi hareketliliği yaşanıyor. Yılbaşına sayılı günler kala, kentin işlek noktalarından biri olan Dispanser Sokak'ta vatandaşların yoğunluğu dikkat çekti.
Ayın 27'sine girilirken yılbaşı hazırlıklarını tamamlamak isteyen Fethiyeliler, hediyelik eşya, giyim ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için çarşıya akın etti. Güneşli havanın da etkisiyle sokaklarda hareketlilik artarken, esnaf yoğunluktan memnun olduğunu dile getirdi. Dispanser Sokak'ta yaşanan bu canlılığın, yılbaşı gecesine kadar devam etmesi bekleniyor.