Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu : 2 Tutuklama

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 2 şüpheli yapılan operasyonla yakalanırken, emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmaris'te Bir Kadını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Adliyeye Sevk Edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 35 yaşındaki İlknur Çetin, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından bıçaklanarak hayatını kaybederken, ayağı kırık ve alçıdayken olayı gerçekleştiren ve polis ekipleri tarafından kaçtığı motor ile yakalanıp gözaltına alınan A.İ.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muğla’da Hac Semineri Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubesi tarafından Menteşe ve Ula ilçelerinden kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için Hac semineri düzenlendi.

Seydikemer'de Tır Yangını

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde seyir halindeyken alev alan tır cayır cayır yandı.

Dalaman’da Yeni Dönem Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Dalaman Kaymakamlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası mazbatalarını alan mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Tezcan, İşçilerle Buluştu

Belediye Başkanı Evren Tezcan Ortaca Belediyesi Kademesi’ni ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya geldi.

Fethiye’de Hacı Adayları Bilgilendirildi

Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından 2024 hac sezonu öncesi hacı adaylarına yönelik kapsamlı eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenlendi.

Kaymakam Yakuta, Rafting Eğitim Kampı’nda Kanocularla Buluştu

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Rafting Temel Eğitim ve Gelişim Kampı’nı ziyaret ederek kamp dâhilinde gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.

Muğlalı Sanatçı Demirtaş’ın ‘Kara Kışa Girmeden’ Klibi Yayınlandı

Muğlalı yerel sanatçı Hamdi Demirtaş’ın “Kara kışa girmeden” isimli klibini sevenleriyle paylaştı. Sanatçı Demirtaş’ın yeni klibi beğeni topladı.

Muğla’da Müteahhitler, Dernek Kurdu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik “Muğla 48 Müteahhitler Derneği” kuruldu. Muğla 48 Müteahhitler Derneği Başkanı Efkan Zeytinoğlu, “ Müteahhitlerimizin ortak sorunlarına çözümler bulmak ve Muğla’da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak için böyle bir dernek kurduk. Bu nedenle Muğla il genelindeki tüm müteahhitlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyorum” dedi.

Muhtarlar başkan Ünlü ile bir araya geldi

 Marmaris’in 30 mahalle muhtarı Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çöl tozu Muğla’ya ulaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Akdeniz’den giriş yapan çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Marmaris-Bodrum etabının startı verildi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye) Marmaris-Bodrum etabı başladı.

Muğla hokeyde şampiyonluğa yakın

Hokey okul müsabakalarında Muğla Menteşe Spor Lisesi Kız Hokey takımı finale yükseldi.

Büyükşehir evde bakım hizmeti ekipleri reçete yazmaya başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında hizmet verdiği, yatağa bağımlı engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara reçete yazabilecek.

Başkan Ünlü, eski başkan Gürün’ü ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ağırladı.

Toplam 18370 haber.