Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MUSKİ’nin Köstebeği Muğla’yı Tarıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, ‘Köstebek’ adlı robot kamera ile kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını tarayarak yerüstüne çıkmayan arızaları tespit ediyor. Ekipler bugüne kadar 290 kilometrelik kanalizasyon hattının taramasını yaparken arızalara gidererek yeraltı su kaynaklarının kirlenmesini önlüyor ve çevreyi koruyor.

Belediye Personelinden Başkan Ünlü'ye Atatürk Portresi

Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli kahvaltıda buluştukları Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye Atatürk Portresi hediye etti.

Denizcilere Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısı yapıldı.

Ortaca Festivalinde Ankaralı Ayşe Rüzgarı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bu yıl 27’incisi düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin 4’üncü gününde Ankaralı Ayşe olarak da bilinen Ayşe Dinçer sahne aldı.

Belediyeden Karavan Ve Çadırlara Yönelik Denetim

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kamp ve karavan alt yapısı bulunmayan alanlar ile halk plajlarına gelişigüzel çadır kuran, karavan park ederek çevre, görüntü ve gürültü kirliliğine neden olanlara yönelik denetim ve uygulamalar yapılıyor.

Muğla’da 6 Ayda 29 Bin Kişi İşe Yerleştirildi

2024 yılının 3. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden Lavanta Şenliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yerkesik-Yeniköy Mahallesi'nde oluşturulan lavanta bahçesinde düzenlenen Lavanta Şenliği, büyük ilgi gördü.

Başkan Aras’tan Yatağan Mesaisi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yatağan ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaret programı kapsamında Başkan Aras’a, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ve Cumhuriyet Halk Partisi Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi 100 Yaş Evinde Yazlık Sinema Günleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe’de bulunan Nilüfer Caner 100 Yaş Evinde düzenlediği yazlık sinema günleri ile vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Yıl boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan 100 Yaş Evlerinde, yaz aylarına özel olarak gerçekleştirilen etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Ortaca’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda Ortaca’da M.A. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisinin alınması üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde arama köpekleri ‘Azot’ ve ‘Etil’ ile birlikte şüphelinin ikametinde arama yapıldı.

Milas'ta Feci Kaza: 4 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

Fethiye'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü'nde Halter Branşı Açılıyor

Muğla'da sporun gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, Ege Yıldızları Spor Kulübü halter branşını açıyor.

Kızılbük GYO Genel Müdürü Çelik: “Türk turizmi 12 aya yayıldığı zaman sektördeki sorunlar çözülür”

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, dünyada baş gösteren ekonomik krizin en fazla etkilediği sektörlerden birinin turizm olduğunu belirterek, “Türk turizmi 12 aya yayıldığı zaman sektördeki sorunlar çözülür” dedi.

Fethiye'de Gün Batımı Görsel Şölen Oluşturdu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde gün batımı eşsiz görüntülere sahne olurken, iskeledeki Türk bayrağı güneşin batışı ile birlikte fotoğraf karelerine yansıdı.

Muğla Valisi Akbıyık’tan Başkan Akdenizli’ye Ziyaret Seydikemer’deki Yatırımlar Hakkında Görüştüler

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, beraberinde Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ile birlikte Seydilkemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’yi ziyaret ederek, Seydikemer’e yapılmakta olan yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Toplam 19296 haber.