1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Haberleri

1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Haberleri

Kaymakam Böke’den Kabotaj Bayramı Mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı mesajla kutladı.

Marmaris’te TCG TUFAN Botu Ziyarete Açıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Marmaris’te TCG TUFAN botu saat 10.00-17.00 arasında vatandaşların ziyaretine açıldı.

Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı 3 Temmuz'da Kutlanacak

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 97. yıl dönümü tören ve etkinlikleri 1 Temmuz’un Kurban Bayramı’na denk gelmesi dolayısıyla 3 Temmuz pazartesi gününe alındı.

1 Temmuz Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı Bodrum’da kutlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı törenlerle kutlandı. Yarışmalarda renkli görüntüler yaşandı.

Kabotaj bayramı coşkuyla kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de düzenlenen değişik etkinlik ve yarışmalarla coşkuyla kutlandı.

Kabotaj Bayramı Marmaris’te kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nda ilçe protokolü deniz şehitleri anısına denize çiçek bıraktı.

12 Adalar Tekne Kooperatifi’nden engellilere tekne gezisi

Fethiye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde eğitim gören 48 engelli birey 12 Adalar Kooperatif Başkanı Güven Altuğ’un girişimleri ile tekne gezisine çıkarıldı.

Denize çelenk bıraktılar

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeni ile Fethiye’de düzenlenen etkinlikler kapsamında Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve protokol üyeleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile deniz şehitlerimiz için denize çelenk bıraktılar.

Kabotaj Bayramı Fethiye’de kutlandı

1 Temmuz 1926'da yürürlüğe girmiş ve bu Kanun, “Türkiye Limanları ve sahilleri arasında yük ve yolcu taşınması ile kılavuzluk ve römorkaj hizmetleri, Türk Vatandaşları ve Türk Bayrağı taşıyan gemilerce yapılır” hükmünü getirerek daha önceden yabancılara açık olan bu faaliyetleri bundan böyle sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yapabileceğini belirtmiştir. Bu nedenle her yıl 1 Temmuz gününü “Denizcilik ve Kabotaj Bayramı” olarak kutlanıyor. Fethiye’de de kabotaj Bayramı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı.

Karaca’dan Kabotaj Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Alper Balcı’dan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesajı

Fethiye Kaymakam Alper Balcı, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Fethiye'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Törenle Kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sadece çelenk sunma ve denize çelenk bırakma töreni ile gerçekleştirildi. Fethiye Kaymakamlık Meydanı Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreni, pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yapıldı.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Göcek’te de kutlandı

Göcek’te 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. Deniz şehitleri anısına Atatürk Anıtı’na ve denize çelenk bırakıldı

Fethiye’de çelenk sunma töreni yapıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sadece çelenk sunma ve denize çelenk bırakma töreni ile gerçekleştirildi. Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreni, pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde yapıldı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, “Kovid-19 salgınından dolayı buruk bir Denizcilik Bayramı kutluyoruz. Kabotaj, biz denizciler için bir velinimettir” dedi.

DENİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DENİZE ÇELENK BIRAKILDI

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Deniz Şehitlerimiz için denize çelenk bırakıldı. Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenden sonra “Kayhan Kaptan” guleti ile denize açılarak; deniz şehitlerimiz için denize çelenk bırakıldı…