10 Ağustos Haberleri

10 Ağustos Haberleri

Muğla Valisi Akbıyık 16 Ağustos’ta göreve başlıyor

10 Ağustos’ta yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Hakkari Valiliği görevini yürütürken Muğla Valisi olarak atanan İdris Akbıyık Muğla’daki görevine 16 Ağustos’ta başlıyor.

Altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos Perşembe gram altın, çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatları 10 Ağustos Perşembe günü merak ediliyor.

CHP Muğla’da ilçe kongre tarihleri netleşti “Fethiye 10 Ağustos”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla’da delege seçimleri tamamlandı, ilçelerin kongre tarihleri de kesinleşti. Kongreler, 10 Ağustos günü Fethiye İlçe Başkanlığı ile başlayacak, 26 Ağustos’ta Marmaris ile sona erecek.

CHP İlçe Kongresi 10 Ağustos’ta Gerçekleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Onur Konuğu İlber Ortaylı Oldu

Marmaris’te 20 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Kitap Günleri’nin onur konuğu ünlü Tarihçi ve Yazar İlber Ortaylı oldu.

Marmaris 3. kez kitaplarla buluştu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde '3.Marmaris Kitap Günleri', İlber Ortaylı ve Metin Uca’nın da katıldığı bir törenle açıldı. 10 Ağustos’a kadar onlarca yazarı ağırlayacak Kitap Günleri’nin ilk etkinliği ise Metin Uca’nın ‘Bunu mu Demek İstedim?’ isimli gösterisi oldu.

YENİ ZAM YOLDA

10 Ağustos günü itibariyle motorin fiyatlarına 1 TL indirim yapılırken araç sahiplerini üzecek haber geldi. 81 kuruşluk motorin zammının ardından akaryakıt fiyatlarına yeni zam geliyor.

MOTORİN FİYATI YERİNDE DURMUYOR

Motorine, 10 Ağustos çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık indirim yapılmıştı. İndirimli alışveriş süresi kısa sürdü ve motorine 81 kuruşluk fiyat artışı gerçekleşti. Artış pompa fiyatlarına yansıdı.

KAMUOYU AÇIKLAMASI

Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) 10 Mart 2022 tarihinde oy çokluğu ile aldığı 2016/5903 başvuru numaralı kararı, Resmi Gazete’nin 10 Ağustos 2022 tarih ve 31919 sayılı nüshasında yayımlanmıştır. Kurumumuzca, gerekçesiyle birlikte bugün öğrenilen AYM kararına ilişkin; kamuoyunun bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.