Adli Işlem Haberleri

Adli Işlem Haberleri

Defineciler iş başı yapamadan jandarmaya yakalandılar

 Muğla’nın Milas ilçesinde kazı yapmak için keşif yapan 4 şahıs jandarma ekipleri tarafından iş başı yapamadan yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişi hakkında soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Muğla’da 15 günde 124 zehir taciri yakalandı

Muğla’da 15 günde narkotik suçlarla mücadele çalışmaları çerçevesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyonda 124 kişi gözaltına alınırken 7 kişi tutuklandı.

Bodrum'da 43 düzensiz göçmen yakalandı: 1 gözaltı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 18’i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalanırken, aralarında Türk vatandaşı olduğu tespit edilen 1 kişi de gözaltına alındı.

Fethiye’de kaçak kazı operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Kayaköy Mahallesinde kaçak kazı yapıldığı bilgisinin alındı. Kaçak kazı alanına KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda 4 şüpheli şahıs suçüstü yakalandı.

Yatağanda Tarihi Eser Kaçakçılığı: 3 Gözaltı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yapan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçak Alkol Üretime Operasyon

Muğla’nın Yatağan ilçesinde kaçak alkol üretimi yapan iki kişi hakkında işlem yapılırken, kaçak alkol üretimi için kurulan düzenek ele geçirildi.

Polisin Dikkati İle Sahte Plakalı Motosiklet Ele Geçirildi

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik polisi şüphesinde haklı çıkarken, sahte plakalı motosiklet ele geçirildi, sürücüsü hakkında adli işlem başlatıldı.

Marmaris Polisi 159 Bin 744 Şişe Bandrolsüz İçki Yakaladı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Marmaris KOM Büro ekipleri kaçakçılık ile mücadele çalışmaları dahilinde operasyonlara devam ediyor. Ekipler son operasyonda 159 bin 744 şişe bandrolsüz alkollü içecek yakaladı. Olayla ilgili 1 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Ortaca’da Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin yaptığı operasyonda çeşitli markalarda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Bodrum'da 136 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince 136 düzensiz göçmen kurtarıldı, 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi ise yakalandı.

Muğla’nın 6 ilçesinde uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çalışmalarında 5 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda 16 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, Seydikemer ilçelerinde gerçekleştirilen 16 operasyonda 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Otelde konaklayan kişinin arabasını çizdi

 Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı turistik Selimiye Mahallesi'nde bir otelde konaklayan misafirin aracını, otele komşu olan bir evde oturan kinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Güvenlik kamerası incelemesi sonrası arabayı çizen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

İki haftada 24 uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından iki hata içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 24 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Jandarmadan 6 ilçede uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ile mücadele çerçevesinde uyuşturucu tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Menteşe, Bodrum, Yatağan, Köyceğiz, Fethiye ve Seydikemer İlçelerinde bir hafta içinde gerçekleştirilen 26 operasyonda 30 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

KAÇAK SİGARA VE TÜTÜN OPERASYONU

Muğla ve 5 ilçesinde polisin eş zamanlı düzenlediği 'duman' isimli operasyonda, 14 bin 830 doldurulmuş makaron ele geçirilirken, 8 kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

FETHİYE'DE KOM EKİPLERİ KAÇAKÇILIĞA GEÇİT VERMEDİ

Muğla'da polis ekipleri tarafından kaçakçılık operasyonunda Ukrayna vatandaşı bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı, çok sayıda kaçak ürüne el konuldu.

KOM’DAN YILBAŞI ÖNCESİ DENETİM 

2023 yılının yaklaşmasıyla birlikte Emniyette denetimler arttı. Vatandaşın huzuru ve güvenliği için yapılan çalışmalar sonucunda sahte alkol ele geçirilmiş olup V. C. G. İsimli şahıs hakkında da adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. 

KİRALIK VİLLADA UYUŞTURUCU PARTİSİNE OPERASYON

Muğla’nın Ula ilçesi Çıtlık Mahallesindeki bir villada uyuşturucu partisi istihbaratı alan Jandarma ekipleri, 6 şüpheli hakkında adli işlem yaptı.

Milas Narkotikten operasyon

Milas'a E.Ö isimli şahsın yüklü miktarda uyuşturucu madde taşıyacağı bilgisi üzerine, şahsın kullanmış olduğu araç takibe alınarak Milas girişinde durduruldu. Araç içerisindeki şahıslar ve araç üzerinde yapılan aramalarda 28,83 gr metamfetamin, 0.24 gr metamfetamin, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. E.Ö. ,M.S. ve B.B.B. isimli üç şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaçak avcılığa göz açtırılmıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde koruma altında bulunan tabiat parkında kaçak olarak avlanan bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 7 adet Sakar Meke ile yakalanan şahsa 14 bin 800 TL ceza kesildi.

Bodrum Ve Marmaris’te Uyuşturucu Operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Marmaris Grup Amirliği ve Bodrum Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında Marmaris’te uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen M.C. yakalanarak, tutuklandı. Bodrum’da ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Milas’ta ele geçirildi Elmastan daha değerli

Muğla'nın Milas ilçesinde KOM Ekiplerince 5 ayrı noktaya düzenlenen eş zamanlı operasyonda elmastan daha değerli olan painete taşı ele geçirildi. 1 karatı 60-70 bin dolar arasında değişen painete taşından bin 500 gram ele geçirilirken 7 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

18 kişiye 56 bin 448 TL kumar cezası

Muğla'nın Ula ilçesinde Kızılyaka Mahallesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen kumar operasyonunda 18 şahsa kumar oynamaktan toplam 56 bin 448 lira para cezası kesildi. Ayrıca Olayla ilgili M.B. isimli şahıs hakkında kumar için yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Datça’da uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Datça ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan iki şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Jandarmadan kumarcılara 41 bin TL ceza

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde bir evde kumar oynayan 20 kişiye jandarma ekipleri tarafından toplam 41 bin 275 lira para cezası kesildi. Kumar oynatan N.T. ve M.T. isimli şahıslar ile ilgili de adli işlem başlatıldı.